Szarvas

1 éve
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert elvitte egyik ismerőse motorját egy szarvasi társasház tárolójából. A járművel nem csak ő közlekedett, másnak is kölcsönadta.
5 éve
Munkatársunktól
Betört egy faházba, majd tüzet gyújtott az épület egyik helyiségben egy férfi Szarvason. A gyanúsítottat egy szomszédos telken álló autóban találták meg. A kocsi bal első ülésén aludt, a rendőrök ébresztették fel.
7 éve
Körülbelül egy tonna romlott nyers húst és húskészítményt foglaltak le a szakhatóságok Szarvason egy élelmiszer-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozástól - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet.
8 éve
Szeged - Életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki egy rablás közben életveszélyesen megsebesített egy élelmiszerbolti eladót Szarvason.
8 éve
Szeged - Súlyos sérülésekkel szállította a mentőhelikopter a szegedi kórházba azt a gyermeket, aki szerda délután szenvedett balesetet a 44-es számú főútvonalon Szarvas és Békésszentandrás között - tájékoztatott az Országos Mentőszolgákat ügyeletese.
8 éve
Szarvas - Közel 115 millió forintos beruházással új kerékpárút épül Szarvason - közölte a város polgármestere pénteken az MTI-vel.