Szegedi Hőszolgáltató Kft.

4 éve
Szeged - Nincs teendője a lakosságnak azzal, hogy elkezdődött a Szegedi Hőszolgáltató Kft. felszámolása. Ugyanezzel a kisebbségi magántulajdonossal Szekszárd és Székesfehérvár is pórul járt.
4 éve
Szeged - Szerdán jóváírta a szegedi IKV Zrt. a távhőüzletágnál vezetett lakossági és társasházi folyószámlákon a Szegedi Hőszolgáltató Kft. ügyfeleinek április közepéig keletkezett túlfizetését.
5 éve
Dombai Tünde
Szeged - A szegedi hőszolgáltató csődben van, felszámolják. Közben a pénzükre várnak azok az ügyfelek, akiknek túlfizetése van. Az ügyvezető szerint érdemes kitartani. A felszámolóbiztos még nem tudja, mennyi a hitelező és az adósság.
5 éve
Szeged - Újabb csörte várható a Szegedi Hőszolgáltató Kft. csütörtöki taggyűlésén a város és a kisebbségi magántulajdonos között. -Felújítják a rakpart lépcsősorát, és hosszabbít a város a Suli-Hosttal - ezek a témák is asztalra kerültek a pénzügyi bizottság szerdai ülésén.
5 éve
Dombai Tünde
Szeged - Több távhőszámlát kaptak mostanában egymás után a szegedi panellakók. Van, amelyik másfélszerese a szokásosnak. Az IKV szerint stimmelnek a számok. Ígérik, júliusban helyreáll a rend.
5 éve
Dombai Tünde
Szeged - Felszámolási eljárást indít az önkormányzat a Szegedi Hőszolgáltató Kft. ellen. A város beperli a kisebbségi magántulajdonost, mert a részvétele nélkül tartott taggyűlést és hozott jogszerűtlen döntéseket. A hitelezők védelmében a város a Szehő stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánítását kéri a kormányzattól.
5 éve
A távfűtésben hónap közepén váltotta az IKV a Szehőt. Emiatt előbb 2 hétre, majd másfél hónapra vonatkozó számlát kapnak az ügyfelek.
Szakértő: ne menjen közösségbe, aki felső légúti tüneteket észlel magán
A jelenlegi koronavírusos esetek családi, közösségi járványokhoz kapcsolódnak.
Nézzen fel az égre, újra itt a nyári meteorzápor
Ha életünk legnagyobb hullócsillagát látjuk, az egy borsónál alig nagyobb kavics.
Megkezdődött a SZIN-belépők visszaváltása
A Szegedi Ifjúsági Napok és a Deja Vu Fesztivál szervezői is három lehetőséget kínálnak a jegyüket, bérletüket visszaváltani szándékozók számára. Az érintettek online nyilatkozhatnak döntésükről.
Ennyi gyűlölet fröcsög elő a Facebookból
Erőfeszítéséket tesznek a káros tartalmak azonosításáért, s egyre több ilyen kerül elő.
Örökrangadóval indul újra a hazai élvonal
A címvédő Fradi az MTK-hoz látogat pénteken.
A fővárosiak nem osztják a baloldal Tarlós Istvánnal szembeni vádjait
Jelentős részük úgy véli, csak politikai célt szolgál Karácsony Gergely vizsgálóbizottsága.