Hallgassa élőben!

Szegedi Hőszolgáltató Kft.

5 éve
Szeged - Nincs teendője a lakosságnak azzal, hogy elkezdődött a Szegedi Hőszolgáltató Kft. felszámolása. Ugyanezzel a kisebbségi magántulajdonossal Szekszárd és Székesfehérvár is pórul járt.
5 éve
Szeged - Szerdán jóváírta a szegedi IKV Zrt. a távhőüzletágnál vezetett lakossági és társasházi folyószámlákon a Szegedi Hőszolgáltató Kft. ügyfeleinek április közepéig keletkezett túlfizetését.
5 éve
Dombai Tünde
Szeged - A szegedi hőszolgáltató csődben van, felszámolják. Közben a pénzükre várnak azok az ügyfelek, akiknek túlfizetése van. Az ügyvezető szerint érdemes kitartani. A felszámolóbiztos még nem tudja, mennyi a hitelező és az adósság.
5 éve
Szeged - Újabb csörte várható a Szegedi Hőszolgáltató Kft. csütörtöki taggyűlésén a város és a kisebbségi magántulajdonos között. -Felújítják a rakpart lépcsősorát, és hosszabbít a város a Suli-Hosttal - ezek a témák is asztalra kerültek a pénzügyi bizottság szerdai ülésén.
6 éve
Dombai Tünde
Szeged - Több távhőszámlát kaptak mostanában egymás után a szegedi panellakók. Van, amelyik másfélszerese a szokásosnak. Az IKV szerint stimmelnek a számok. Ígérik, júliusban helyreáll a rend.
6 éve
Dombai Tünde
Szeged - Felszámolási eljárást indít az önkormányzat a Szegedi Hőszolgáltató Kft. ellen. A város beperli a kisebbségi magántulajdonost, mert a részvétele nélkül tartott taggyűlést és hozott jogszerűtlen döntéseket. A hitelezők védelmében a város a Szehő stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánítását kéri a kormányzattól.
6 éve
A távfűtésben hónap közepén váltotta az IKV a Szehőt. Emiatt előbb 2 hétre, majd másfél hónapra vonatkozó számlát kapnak az ügyfelek.
Így lehet a fürdőszobát kreatívan dekorálni
A legtöbben nem sokat adunk a fürdőszoba hangulatára, pedig jó esetben elég sok időt töltünk ott.
Ketten sérültek meg, amikor autóval fának és házfalnak ütköztek Csongrádon, az éjszaka - Galéria
Leteszteltük a város új, tiszai szabadstrandját
Egészen új élmény volt úgy fürdeni a szegedi Laposon, hogy az ember tudja: ha kell, van kitől segítséget kérni. A felújított szabadstrandon horgászni nem lehet, és kutyát sem vihetünk be, de van büfé, kivetítő, mosdó, sok napernyő, elég szemetes, és a partot is jól jelölték ki.
A Momentum csak azért képviselné a romaügyet, mert nem maradt neki más
A baloldaliak a nehéz sorsú emberek jogaira hivatkozva gerjesztenek etnikai konfliktust Hajdúhadházon is.
A Demokratikus Koalíció az egészségügy összeomlásával kampányol
A baloldali párt újból azzal riogat, hogy több ezren távozhatnak az egészségügyből a kormány döntéseinek a következtében.
Reggelizzünk időben!
Az inzulinrezisztencia és a 2-es típusú cukorbetegség is megelőzhető a rendszeres, 8 óra 30 perc előtti reggelivel. De nem mindegy, hogy az mit tartalmaz, ebben segít Takács Hajnalka dietetikus. Fontos tanácsot osztott meg a fogyókúrázókkal.