Szegedi Járásbíróság

1 éve
Tanúmeghallgatásokkal folytatódott kedden a Szegedi Járásbíróságon a csődbűntett miatt indult K'Art-ügy. A cégcsoport két felszámolója ül a vádlottak padján, mert az ügyészség szerint összesen százmilliós követelésről mondtak le, a hitelezők kárára.
1 éve
Suki Zoltán
Több mint öt évre küldené börtönbe az ügyészség a Szeviép korábbi vezetőit, akiket csődbűntettel vádolnak. Az ügyész a Szegedi Járásbíróságon azt mondta, hogy a vádlottak bankként működtették a céget, és észszerűtlenül helyeztek ki kölcsönöket. A védelem szerint a cég azért ment csődbe, mert nem fizette ki az elvégzett munkákat a magyar állam.
1 éve
Nem jogerősen hat hónap - egy évre felfüggesztett - börtönnel és egymillió forint pénzbüntetéssel sújtotta hűtlen kezelés bűntette miatt egy épülettakarítással foglalkozó szegedi önkormányzati cég két korábbi vezetőjét a Szegedi Járásbíróság.
A szegediek is készülnek a magyarországi Eucharisztikus konferenciára
A Gál Ferenc főiskolán konferenciával emlékeztek meg ez eddigi egyetlen magyarországi ilyen eseményről, illetve az idei rendezvény előkészületeiről is szó esett.
Orbán Viktor Erdogan török elnökkel tárgyalt
Péntek délután a magyar miniszterelnök összehívta a biztonsági kabinetet is.
Körforgalom és piac is készül az új költségvetésből
Elfogadta Szentes költségvetését a képviselő-testület, idén a tavalyihoz hasonló, 7,7 milliárd forintos főösszegű büdzséből gazdálkodhat a város.
Ugrai Panna és Szilágyi Csaba Hódmezővásárhely legjobb sportolói
Két újabb névvel gazdagodott a Hódtói Sportcsarnok dicsőségfala és közel 100 sportoló kapott elismerést a városi ünnepségen.
Több ezer tárgy került a Tornyaiba
A vásárhelyi Tornyai János Múzeumban ma nyílik a Kiss Lajos nyomdokain haladva – Válogatás a Tornyai János Múzeum 2019. évi gyarapodásából című kiállítás, amely április végéig tekinthető meg.
Akiknek Jézus kétszer születik - Szerb karácsony annó 1991
Újragondolt Annó rovatunkban Gyenes Kálmán képsorozatát láthatják a deszki szerbek karácsonyi műsoráról.