Hallgassa élőben!

Szegedi Judo SE

2 éve
Munkatársunktól
A Szatymazi SE az újszegedi sportcsarnokban rendezte meg a II. Csaba Béla-emlékversenyt a Diák C, B, A korosztály részére, illetve ez volt az idei EuroLiga sorozat első versenye is az U16-os korosztálynak. A verseny megnyitója közben a Magyar Judo Szövetség kitüntette Szabó Csabát, a Szatymazi SE elnökét és Szabó Miklóst, a Domaszéki Judo Klub elnökét - mindketten Csaba Béla tanítványai voltak.
4 éve
Mádi József
Csongrád megye tehetsége sorozatunkban a Szatymazi SE 20 éves cselgáncsozóját, Nagy Kittit mutatjuk be, akivel a juniorok mellett a felnőttek között is számolni kell.
5 éve
Mádi József
A Szegedi Judo SE, a Szegedi Judo Iskola és a Mórahalom közös szervezésében a japán Jasuhiro Avano tartott edzést Szegeden és Mórahalmon a fiatal cselgáncsozóknak. Az ázsiai versenyző a 73 kilogrammban 2010-ben vb-3. volt Tokióban, japán bajnok, második és harmadik helyezett, illetve jelentős nemzetközi versenyekről van ezüst- és bronzérme - volt mit ellesni tőle.
5 éve
Mádi József
A jövő reménysége rovatunkban a Szegedi Judo SE serdülő válogatott cselgáncsozóját, Tóth Botondot mutatjuk be. A 14 éves dzsúdós az év legfontosabb versenyét megnyerte, így hazai ranglistavezető a 66 kilogrammban.
5 éve
Mádi József
Ménesi Beatrix és Gergő. Röszkei ikerpár, akik a Szegedi Judo SE színeiben előbb nyertek Közép-Európa egyik legnagyobb utánpótlásversenyén, a 28. Budapest-kupán, majd a múlt hétvégén, Cegléden a diákolimpián is győztek a súlycsoportjukban.
6 éve
Munkatársunktól
A Tatabányán megrendezett diák B cselgáncs magyar bajnokságon a Szegedi Judo SE szép eredményeket ért el.
Valter Attila: azért edzettem, hogy a legjobb legyek
Nem lehet a közepes szintet megcélozva csúcsra jutni a Girón remekló magyar kerékpáros szerint.
Lilike az első, aki állami támogatással kapja meg a Zolgensma génterápiát!
A csodálatos örömhírről kedd délután számolt be a család Lilike közösségi oldalán.
Bosszúból több embernek elküldte egy kislány meztelen képeit egy pécsi férfi
Öt évet is kaphat az a baranyai férfi, aki egy kiskorú lány meztelen fotóit küldte szét az interneten.
Naomi Campbell 50 évesen anya lett – képet is posztolt a babáról
A szupermodell már korábban is sokszor beszélt arról, hogy foglalkoztatja az anyaság, vágyik saját gyerekre, és akár örökbe is fogadna.
Potápi: a magyarok büszkék lehetnek a nemzet egységére
Ez még akkor is így van, ha bizonyos politikai erők próbálják úgy beállítani a kabinet eredményeit, mint hogyha azok a pénzek elherdálását jelentenék.
A vásárhelyi Covid-osztály dolgozói is csatlakoztak a Jerusalema tánckihíváshoz
A vásárhelyi kórház is csatlakozott a Jerusalema tánckihíváshoz.