Szegedi Szabadtéri Játékok

2 hónapja
Tóth Anett
A Dóm téri utolsó produkcióhoz érkezett a szabadtéri játékok évada. A Titanic zárja az évadot, amit két hétvégén keresztül láthatunk.
2 hónapja
Mindenki ismeri a több mint százéves történetet az óriási elsüllyedt utasszállító hajóról, amelyről nemcsak film, musical is készült. Ez látható két hétvégén is a Dóm téren.
2 hónapja
Tóth Anett
Miért ennyire igazságtalan az élet, ha még Brecht Koldusoperájában is kegyes? Amit ígértek, megkaptuk, néhol picit rosszul éreztük magunkat, mikor szembejött az igazság. Bocsárdi László rendezésében a hétvégén a Koldusoperát láthattuk Újszegeden.
2 hónapja
Tóth Anett
Brecht Koldusoperáját Magyarországon először 1930-ban mutatták be. Az azóta eltelt közel száz évben a felkavaró erejű művet számos társulat beemelte a repertoárjába. A fülbemászó slágerek, izgalmas zenei formavilág mellett a kortárs valósághoz fűződő érzékeny viszonya lehet a Koldusoperának az a vonása, amiért ennyire közkedveltté vált.
2 hónapja
A hétvégén debütál a sepsiszentgyörgyi színház és a szabadtéri közös produkciója Újszegeden. A Koldusopera alkotói meséltek kedden a Reök-palotában.