Szegedi Úszó Egylet

12 hónapja
Süli Róbert
Négy szegedi fiatal úszó, Fábián Fanni, Fábián Milán, Slíz Bálint és Ulrich Botond Bulgáriában, Belmekben edzőtáborozik. Ez sem véletlen, hiszen mindannyian a budapesti ifjúsági világbajnokságra készülnek. A hazai rendezésű vébén a négy sportoló összesen tizenegy számban áll majd rajthoz.
1 éve
Nem szereztek olimpiai kvótát a magyar versenyzők a nyíltvízi úszók női 10 kilométeres versenyében a Koreai Köztársaságban zajló világbajnokság vasárnapi napján: Olasz Anna a 16., Rohács Réka pedig a 22. helyen ért célba.
1 éve
Papós Tamás
A Haász SZUE egyesületétől két úszó is szerepelt a nyílt vízi úszók ifjúsági világbajnokságán, az izraeli eseményen Vas Luca és Fábián Milán hatodik helyezett lett a magyar váltóval. Utóbbi tehetség emellett egyéniben is remekelt, a szegedi sportoló ötödik helyen ért célba, ami nagy előrelépés az idei Eb-szerepléséhez képest.
7 éve
Szeged - A Haász Szegedi Úszó Egylet 19 esztendős tehetsége, Olasz Anna az első medencés maratoni ob-n az olimpiai bajnok Risztov Éva méltó riválisa volt. A hosszútávúszó nagy jövő előtt áll, de ősztől már nem a Tisza-parton, hanem az Egyesült Államokban készül.
7 éve
A tavaly még Toyota T-Max szponzorálásával nagyszerű eredményeket elérő Szegedi Úszó Egylet névadó támogatója a Haász lesz. Az országos ranglistán harmadik helyen álló klub ezt sajtótájékoztató keretében a Tiszavirág kávézóban jelentette be, a szakmai stáb pedig nagy reményekkel várja az idei versenyeket.
7 éve
Szeged - A Toyota T-Max SZUE versenyzői idén érmek tucatjait szerezték a hazai és nemzetközi viadalokon, ami történelmi sikert hozott: a szegedi úszóklub harmadik lett az egyesületi ranglistán.
11 éve
Úszás - 18 klub – köztük a Szegedi Úszó Egylet utánpótlásgárdája – 264 versenyzője állt rajtkőre a kecskeméti Hírös-kupa első és második fordulóján.
1
Elsőként a Köbenhavn és a Sahtar a nyolc között
Közel öt hónap után folytatódott a koronavírus-járvány miatt márciusban félbeszakított labdarúgó Európa-liga.
Több mint ötmilliárddal támogatja a magyar kormány a zenészeket (videó)
Legalább 150 raktárkoncertet tudnak így megtartani, ezek felvételeit szeptemberben teszik elérhetővé.
Megérkezett a napokban a pedagógusok megemelt bére
A korábbi évek 50 százalékos emelése után újabb 10 százalékos emelés történt.
Elsüllyedt az Orient Queen tengerjáró
A legénységnek a fedélzeten tartózkodó két tagja meghalt, heten megsérültek.
Zöld helyett sárga besorolású lett Spanyolország
A határozat péntektől hatályos.
Egy pontot szerzett Csákváron a Szeged-Csanád GA
Dobos Barna együttese ezúttal is hátrányba került, de egy pontot szerzett.