Hallgassa élőben!

Szegedi Várjátékok

3 éve
Július 5-től több mint három héten át az egész család számára tartalmas programokat, köztük tizenhat színházi előadást kínál a Szegedi Várjátékok, melyen a szervező Pinceszínház saját produkciójában bemutatják a Madarat tolláról című gyermekeknek szóló zenés darabot is.
4 éve
A Szegedi Várjátékok 15., jubileumi évadában a Gyermekrablás a Palánk utcábant mutatja be a Pinceszínház július 21-én. Július 6-ától 9-éig a gyermekeknek szólnak programok, július 13-án és 16-án pedig két felnőttelőadás látható.
5 éve
Borbola Lilla
Szeged- Még egy kötött pályán közlekedő villamos vezetőjét is érheti meglepetés a figyelmetlen autósokon, bicikliseken és gyalogosokon kívül is: a szegedi Kelemen László utcában egy lovas kocsival találta magát szemben a kettes villamos.
5 éve
Borbola Lilla
A gyerekeknek kedveskednek először a várjátékok szervezői: vasárnapig lovas szekerezés és állatsimogatás várja a legkisebbeket a Móra Ferenc Múzeum mögött. Idén ifjúsági előadásokkal bővült a program, de a Szomorú vasárnap is színpadra kerül a XIV. Várjátékokon.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
6 éve
Koós Kata
Könnyed nyáresti szórakozást hozott lehengerlő humorával a Szegedi Várjátékok nosztalgikus hangvételű Keménykalap és krumpliorr ifjúsági musicalje. Az előadás egyedülálló, mert Csukás István kizárólag a Szegedi Pinceszínháznak adta a jogot, hogy színre vihesse a történetet.
6 éve
Koós Kata
Szeged - A kilencéves Kancsár Ábel játssza Kis Rece szerepét a Szegedi Várjátékokon látható Keménykalap és krumpliorr ifjúsági musicalben. Olykor megakadt a szövegben a próbákon, és néha nehéznek találta a táncokat, de nagyon tetszik neki a darab – mesélte lelkesen.
6 éve
Koós Kata
Szeged - Zajlanak a próbái a Szegedi Várjátékokon július 17-én debütáló Keménykalap és krumpliorr ifjúsági musicalnek. Az előadás egyedülálló: Csukás István a Pinceszínháznak adta a jogot, hogy darabot készítsen a klasszikus történetből.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Hirdetés
Black Friday a Mandinernél! – Ma 45% kedvezmény előfizetésre
Tüntetések törtek ki Iránban a vízhiány miatt
A régió legnagyobb folyójának, a Zajánderudnak a kiszáradt medrében gyülekező elégedetlenkedőket a karhatalom könnygázzal és gumibotokkal oszlatta.
Több száz éves elrabolt műkincseket kapott vissza Nigéria
A műkincsek között van két udvari hivatalnokot és harcost ábrázoló, 16. századi, rézötvözetből készült tábla.
Robotporszívókat és -fűnyírókat ellenőriztek
A fogyasztóvédelem első alkalommal ellenőrizte a kereskedelmi forgalomban kapható robotporszívók és -fűnyírók biztonságát.
Halálosan megfenyegették Kásler Miklóst és családját
A terrorelhárítás a legmagasabb fokú védelmet biztosítja a miniszternek.
Életet menthet a füstérzékelő, mely már a tűz ke­­letkezésekor jelez
Idén a fűtési szezon kezdete óta összesen huszonegy lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat Csongrád-Csanád megyében.
Egyszerűen gyönyörű! Epres Panni bikiniben, naplementében nézte az óceánt
Több magyar sztár utazott most a Maldív-szigetekre.