Székkutas

1 hónapja
Kovács Erika
Évek óta visszatérő problémát jelentenek Székkutason és környékén a varjak. A Lakhatási támogatás vetési varjaknak program jóvoltából - ami a kék vércsék megmentését is támogatta - Székkutas környékén nagyon elszaporodtak a fekete madarak, amelyek amellett, hogy összeszedik a földeken a kártevőket, jelentős kárt is okoznak a gazdáknak.
1 hónapja
Szombaton 9 órától rendezik meg a IX. Székkutasi Hagyományőrző Szántóversenyt és a XI. Székkutasi Motoros Találkozót a 47-es számú főút 181-es és 182-es kilométerszelvénye között, Pál András szárítótelepén.
3 hónapja
Munkatársunktól
Hazai forrásból, nettó 210 millió forintból újította fel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tavaly a Székkutast Nagymágoccsal összekötő út 9 kilométeres szakaszának felét, Székkutas felől. Az út másik szakasza, a mágocsi oldalban, maradt olyan, amilyen volt.

4 hónapja
K. E.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége (MAGOSZ) fórumot szervezett hétfőn Székkutason Az európai parlamenti választások hatása a magyar agráriumra címmel.