Szent-Ggyörgyi Albert

6 éve
Budapest, Szeged - A Goodwill Pharma Kft. szegedi gyógyszeripari vállalat Szent-Györgyi Albert munkásságának elismeréseként szeptembertől C-vitamin-termékeit Szent-Györgyi Albert C-vitamin néven hozza forgalomba.
6 éve
Szeged – Egyetértek azzal, hogy méltóbb helyet kellene elnevezni Szent-Györgyi Albertről, de azt senki nem mondta meg, hogy melyik legyen az és hol – fogalmazott Hiezl József, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged soros elnöke.
6 éve
Szeged - Egy újszegedi utca után egy ma még névtelen kis belvárosi tér is Szent-Györgyi Albert nevét viselheti a jövőben. Ha a városi közgyűlés is hozzájárul, a Nobel-díjas tudósról nevezik el a Fekete Ház melletti teret a Somogyi utcában.
Megjelent Michael Jackson lányának első dala, borzongató videó is jár hozzá
Paris saját bevallása szerint alternatív folkot játszik, első videóklipje igen sötét hangulatúra sikerült.
Beteg gyermekeket fuvaroznak
Példa értékű kezdeményezéssel rukkolt elő a Szent Fülöp Gyermekmentő Alapítvány. Minden hétvégén éjszakai gyermekbeteg-szállítási ügyelettel segítik a Szegeden élőket.
Balog Zoltán: a keresztyén élet dinamikája a szabadság és az odafordulás
Erről beszélt Balog Zoltán református lelkész, püspökjelölt szombaton, a reformáció emléknapján, a csömöri református templom megépüléséért tartott hálaadó istentiszteleten.
A Dunától keletre a napé, nyugatra a felhőké lesz a főszerep
Párás lesz az idő, kisebb eső is előfordulhat.
Kikapott a St. Mihály, de voltak jó jelek
A Fradi női egyesülete Bajnokok Ligája-selejtezőre készül, így motiváltan, teljes kerettel érkeztek a St. Mihály otthonába.
Ezúttal tétmeccsen
A héten másodjára is hazai pályán játszik a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a DEAC-ot fogadja. A 19.15-től kezdődő mérkőzést az M4 Sport+ is élőben közvetíti, a szegediek keretéből azonban Djordje Dzseletovics szereplése kérdéses.