szobor

2 hónapja
A. T. J.
Itt most az történhetett, hogy a Szent István téren, ami a kisgyermekes szülők egyik népszerű ta­­lálkozóhelye, valamelyik gyer­­mek elveszthette a képen lát­­ható sárga kis plüsskacsát, amit a megtaláló jól látható, de mégis biz­­tonságos, védett helyre akart kitenni, ami jól sikerült neki.
2 hónapja
T.K.
Leleplezték tegnap az Árpád és vezérei szoborcsoportot Ópusztaszeren. Kligl Sándor szobrászművész alkotását a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára egy régóta dédelgetett álom megvalósulásának nevezte.

Ópusztaszer
2 hónapja
M.A.
Az alkotótelepet szervező Aranyi Sándor arra is utalt, hogy ez a gesztus jó példa a helyi vállalkozóknak. Az ő támogatásukkal akár egy új árvízi harang is készülhetne a korábban ellopott helyett jövőre, a tiszai ciánkatasztrófa húsz éves évfordulójára.
2 hónapja
Munkatársunktól
A felújított Szegedi Szabadtéri Játékok megnyitásának 60. évfordulóját ünnepeljük idén. Pénteken Simándy József mellszobrát avatták fel, aki egykor sokat énekelt a csillagtetős színházban. A Dóm téri Nemzeti Pantheonban kapott helyet a világhírű operaénekes mellszobra.