Születés

10 hónapja
A vásárhelyi polgármester feleségét, Vincze Felíciát tanúként hallgatta ki a Budakörnyéki Törvényszék egy büntetőügyben: öt évvel ezelőtt egy csecsemő azért halt meg, mert nem kapta meg a véralvadáshoz szükséges, kötelezően előírt K-vitamint, és amikor agyvérzés miatt rosszul lett, nem hívtak hozzá orvost. A Pesti Srácok szerdán hozott nyilvánosságra több hangfelvételt, amelyek újabb megdöbbentő részleteket tartalmaztak.
1 éve
Munkatársunktól
Szeged - Számos állatfaj nősténye egyedül neveli kicsinyeit, a karmosmajmoknál azonban ez nem jellemző, hiszen náluk az apai gondoskodás szerepe jelentős.
1 éve
Fábiánsebestyénen ugyan idén nem volt baby boom, de a 12 újszülött sem kevés a település lélekszámához viszonyítva. Csanádalbertin és Derekegyházon sem lehet most panasz a kisbabák számára.
A Cardiff City benyújtotta fellebbezését a CAS-hoz
A két klub közötti megállapodás soha nem született meg – állítják.
Hiperaktív a gyerek? Adjon neki süngombát!
A japán iskolások úgy eszik a friss, uzsonnára kapott, D-vitaminban gazdag shiitake gombát, mint nálunk az almát. Kínában hiperaktív gyerekeknek az idegrendszer barátját, a süngombát süteménybe is belesütik. A nyugati emberek évente átlagosan fejenként 10 kilogramm gombát esznek meg. A magyarok csupán 1 kilogrammot. Nagy kár, mert a kalapos növény sokat segít az egészség megőrzésében.
Mindent visznek a számlabetétek
Úgy tűnik, mérsékelt marad a szuperállampapír elszívó hatása.
Visszavonul a németek kétszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszezője
Mostantól a családjára szeretne összpontosítani.
Magyarország és Japán kapcsolatát a kölcsönös tisztelet jellemzi
A kulturális együttműködés kiváló hátországot jelent a politikai és gazdasági kapcsolatok fejlesztéséhez – mondta Szijjártó Péter.
Terrortámadások elkövetését segítő online útmutatókra bukkant az Europol
Robbanóanyagok gyártásához és nukleáris támadások elkövetéséhez is nyújtottak leírást.