szünet

2 éve
Napközis jellegű programokat kínál az őszi szünet minden napjára az Agóra, hogy azok a gyerekek is tartalmasan tölthessék ezeket a napokat, akiknek szülei nem tudnak szabadságot kivenni.
3 éve
Kiss Gábor Gergő
Szeged - Nem mutatták legszebb arcukat a kerítéssel körbevett szegedi betondühöngők a diákoknak a vakáció első napjaiban. Sok pálya olyan rossz állapotban van, hogy balesetveszélyes használni.
3 éve
Králik Emese
A szüleik által készített tárgyakat, süteményeket vásárolhatnak a héten a szentesi katolikus iskola diákjai. Az iskola alapítványa ebből a pénzből segíti például a közösségi programokat.
3 éve
Králik Emese
Felgyő - Azoknak a felgyői szülőknek sem kell aggódniuk, akik nem tudtak szabadságot kivenni az őszi szünetre. A közösségi térben lekötik a gyerekek figyelmét. Az uzsonnától az aszfaltkrétáig mindent az önkormányzat fizet.
4 éve
Timár Kriszta
Szeged - Két hétre bezártak az iskolák pénteken - kitört a téli szünet. Tegnap már a legtöbb helyen nem tanultak a gyerekek, a szerencsésebbek pedig házi feladatot sem kaptak. A szünet idején Szegeden egy ügyeletes intézmény lesz nyitva - hat gyerekre vigyáznak majd.
4 éve
Timár Kriszta
Szeged - Péntektől több mint egyhetes őszi szünet lesz az iskolákban. Bár a szülők abban egyetértenek, hogy kell a gyerekeknek a pihenés, sok családban gondot okoz, munkanapokon hogyan gondoskodjanak a kicsik felügyeletéről.
1
szponzorált tartalom
Díjakat alapít és adományoz a Magyar Batthyány Alapítvány
Meghalt a hollandok világbajnok gyorskorcsolyázója
Lara van Ruijven júniusban betegedett meg, autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála.
Emelkedett a nepáli árvizek és földcsuszamlások áldozatainak száma
Ezreknek kellett elhagyniuk otthonukat.
Tíz éve halt meg Kállai Ferenc
Minden stílusban és műfajban jelentőset alkotott.
Együtt sportolt szüleivel Novák Katalin
A közös reggeli mozgásról fotót is posztolt közösségi oldalán az államtitkár.
Rekordmagas volt az átlaghőmérséklet júniusban a szibériai sarkvidéken
Az elmúlt hónapok abnormálisan melegek voltak.
Ma felkészülési mérkőzést játszik a Szeged–Csanád Grosics akadémia
A Magyar Labdarúgó-szövetség által tervezett őszi program első hónapjában összesen hét mérkőzést tartogat a labdarúgó NB II-ben szereplő csapatoknak.