Hallgassa élőben!

SZVSE

Labdarúgó NB III. / 1 hónapja
T.A.
Már biztos kiesőként várhatta utolsó hazai találkozóját az SZVSE a labdarúgó NB III. Közép csoportjának utolsó előtti, 37. fordulójában, amelyben sima, 6–0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd II.-től. A kispestiek győzelmükkel a bajnokság legeredményesebb idegenbeli csapatává léptek elő.
2 hónapja
T. A.
Hétközi fordulóval tarkított sűrű periódust zár le a Hódmezővásárhelyi FC és az SZVSE a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 33. fordulójában, ahol mindkét csapat idegenben lép pályára vasárnap.
A szögletek jelentették az SZVSE vesztét / 2 hónapja
A labdarúgó NB III. Közép csoportjának egyik bajnokaspiránsát fogadta az SZVSE a kiírás 32. fordulójában, ahol az FC Dabas ellen könnyen levédekezhető szituációk pecsételték meg a vasutasok gólját, 4-1-es vereséget szenvedtek otthon.
Az első gól döntött / 2 hónapja
Elkezdte gyűjtögetni a pontokat a labdarúgó NB III. Közép csoportjának legutóbbi mérkőzésein az SZVSE, amely a 31. fordulóban a Monor otthonában lépett pályára, azonban ezúttal 2–0-s vereséget szenvedett.
3 hónapja
Az utóbbi két mérkőzés pontszerzése után ezúttal 1-0-s vereséget szenvedett az SZVSE a Kozármisleny ellen a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 26. fordulójában.Hamar, a 8. percben vezetést szerzett a vendégegyüttes Fenyvesi révén, aki jókor volt jó helyen.
WHO: 28 európai ország közül 19-ben a delta variáns domináns
Az adatok azonban egyértelműen azt mutatják, hogy jelentősen csökkenti a súlyos megbetegedések és halálozás kockázatát a teljes körű oltás.
Női röplabda Extraliga: a DVTK a nyolcadik induló
A miskolci együttes új vezetőedzővel szerepel majd az élvonalban.
Ismét lehet Regisztrálni a bringákat
Ez érdekes! Vészjelzést küldött a megtámadott paradicsom
Új kutatás igazolta, hogy a növények is rendelkeznek saját idegrendszerrel.
Öt koncerten hallhatók Liszt és Dukay művei
A rendezvény szervezői augusztus 27. és 29. között várják a közönséget.
Tánccal, operettel és hideg fröccsel kezdték az ünnepet – Fotók
Az algyői templom védőszentjének, Szent Annának az ünnepéhez – július 26. – közel eső hétvégén minden évben háromnapos programkavalkádot rendeznek a Tisza-parti községben.