Hallgassa élőben!

takarékosság

3 éve
K. A.
A korábbinál több pénz jut áthidaló kölcsönökre a lakás-takarékpénztári ügyfeleknek, és a kiutalási időszak is csökken 3-ról 2 hónapra. Sorozatunkban közérthetően szeretnénk írni fontos, sokakat érintő gazdasági kérdésekről, és a lakástakarék ilyen.
4 éve
Králik Emese
Szentes - Ha takarékoskodunk, és figyelünk a jogainkra, tudatos fogyasztóvá válunk. A szentesi Zsoldos-középiskola mindezt tanítja is a diákjainak. Ezt a munkát most oklevéllel ismerték el.
5 éve
Munkatársunktól
Súlyos tízezreket takaríthatunk meg azzal, hogy már a hosszú téli estéken vagy kora tavasszal eldöntjük, hol szeretnénk nyaralni. A megspórolt pénznek ugyanis máshol is helye van. Praktikus utazási tanácsokkal Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin ügyvezetője látja el olvasóinkat.
Stohl András olyat mutatott, hogy attól mindenki elolvad
Stohl András az Instagram oldalán mutatta meg a család új kedvencét.
Batla tűnt fel a Fehér-tónál
Batlát (Plegadis falcinellus) figyeltek meg a Körös–Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai a kutasi pusztán – erről az igazgatóság honlapján számoltak be.
Rekordáron kelt el Michael Jordan 1983-as meze
A mezt még az NBA-s szereplése előtt viselte az egyetemi csapatban.
Ebből mi lesz? Géntechnológiával módosított szúnyogokat engedtek szabadon
Ez az első alkalom, hogy géntechnológiával módosított rovarokat „vetnek be„ az Egyesült Államokban.
Megáldották a tűzoltóautókat – fotók
Két tűzoltóautót áldott meg a vasárnapi mise után Fazakas Attila, a Móravárosi Szent Kereszt Plébánia előtt. A tűzoltónap alkalmából ez már a második ilyen esemény volt.
A kiskertek nagy méregtelenítői
Bár kissé megkésve, de elérkezett immár a kabakosok vetésének, ültetésének ideje.