talmácsi gábor

5 éve
A 19 éves Bódis Richárd a superbike-vb superstock 600-as kategóriájában, a 13 esztendős Somosi Alexander pedig a superbike-vb hivatalos utánpótlás sorozatának utolsó négy versenyén áll majd rajthoz.
7 éve
Magyarország az elmúlt egy évben kiemelkedő sikereket ért el a közlekedés biztonságának javításában - állapította meg Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára csütörtökön, Kecskeméten az Élet Úton program egy éves évfordulója alkalmából és az országos Közlekedésbiztonsági Hét nyitányaként rendezett ünnepi tanácskozáson a rendezvényhez intézett fővédnöki üzenetében.
8 éve
Kecskemét - Gyorsasági motoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor számára teljesen új sportágban próbálta ki magát: a KKSE centerével, Bencze Zoltánnal tanulta a zsákolás fortélyait.
8 éve
Kecskemét – Az alig 9 éves Laczkó Máté 6 éve motorozik, és nap, mint nap keményen dolgozik azért, hogy valóra váltsa álmát: világbajnok lehessen, mint példaképe, Talmácsi Gábor.
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
Pucér munkások fürdőztek
Csodakútból csodavíz: 1927-ben tört fel a gőzfürdő előtti fúrásnál az 58 fokos gyógyvíz, amit ma Anna-víz néven ismerünk.
Táskaírógépet ajándékoztak a polgármesternek
Néhány évvel ezelőtt a raktárból hozták fel azt a tíz írógépet és két számológépet, amely most is ki van állítva a forráskúti polgármesteri hivatalban.
Jessie J és Channing Tatum együtt ül a szerelemfelhőn (videó)
Bár decemberben szakítottak, az új évben úgy tűnik, már minden megint rózsaszín.
Zöldek hátráltatják az első európai Tesla-gyár építését
A Zöld Liga bírálja a fenyők kivágását és félti a helyi hangyakolóniákat és denevéreket.
Hatalmas lépés lenne a háromgyermekes anyák szja-mentessége
A Fiatal Családosok Klubjának elnöke bízik abban, hogy a következő években a kormány előteremti erre a fedezetet.
Két szegedi nőt is átvertek az unokázós csalók
Egy időben három városból összesen hat férfit állítottak elő, akik Budapest mellett hét megyében, köztük Csongrádban követhettek el bűncselekményeket.