Talmácsi Gábor

5 éve
A 19 éves Bódis Richárd a superbike-vb superstock 600-as kategóriájában, a 13 esztendős Somosi Alexander pedig a superbike-vb hivatalos utánpótlás sorozatának utolsó négy versenyén áll majd rajthoz.
7 éve
Magyarország az elmúlt egy évben kiemelkedő sikereket ért el a közlekedés biztonságának javításában - állapította meg Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára csütörtökön, Kecskeméten az Élet Úton program egy éves évfordulója alkalmából és az országos Közlekedésbiztonsági Hét nyitányaként rendezett ünnepi tanácskozáson a rendezvényhez intézett fővédnöki üzenetében.
7 éve
Kecskemét - Gyorsasági motoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor számára teljesen új sportágban próbálta ki magát: a KKSE centerével, Bencze Zoltánnal tanulta a zsákolás fortélyait.
8 éve
Kecskemét – Az alig 9 éves Laczkó Máté 6 éve motorozik, és nap, mint nap keményen dolgozik azért, hogy valóra váltsa álmát: világbajnok lehessen, mint példaképe, Talmácsi Gábor.
8 éve
Kecskemét – Mindenkit várunk egész nap a delmagyar.hu gyereknapján a Kecskeméti Gokart Stadionban, ahol reggel 8 óra óta lehet gokartozni, motorozni, biciklizni. Kövesse online tudósításunkat, vagy látogasson ki hozzánk családjával!