termálfürdő

1 éve
Szabó Imre
Makó - Ötven éve jelent meg az a tanulmány, ami megalapozta Makó jövőjét fürdővárosként. Szerzőjének, Batka Istvánnak a Hagymatikum előtt áll mellszobra.
3 éve
A jelentkezési határidőn túl is számos fürdő jelentkezett még a Szökjön ki egy fürdőbe kampányra, így kibővült azon fürdők köre, amelyek február 29-én az általuk meghatározott szolgáltatásokra 50 százalék díjkedvezményt adnak.
3 éve
Arany T. János
Mórahalom - A napokban cserélik ki az egyik mórahalmi termálkút búvárszivattyúját, ami idővel elhasználódik. A homokháti városban a fürdő mellett minden közintézményt termálvíz alapú geotermikus energiával fűtenek.
4 éve
Munkatársainktól
Az élményfürdőkben és szabad strandokban gazdag Csongrád megyében vannak bícs hangulatú, tengerpartra emlékeztető helyek, fürdőgyárak, gyerek- és pénztárcabarát strandok, sőt olyanok is, ahol tilos fürödni, mégis közkedveltek.
5 éve
Králik Emese
Csongrád - Önkéntesek bevonásával vizsgálták a bökényi kút vizét. Az orvosok arra voltak kíváncsiak: jobban lesznek-e tőle az ízületi betegségben szenvedők. A remények beigazolódtak, gyógyvíz lett a csongrádi termál.
5 éve
Munkatársunktól
Mórahalom - Hiába volt bonyolult a nyugdíjaskedvezményt biztosító Erzsébet-program adatlapjának kitöltése, 2 hét alatt betelt minden hely. Mórahalmon a téli időszakban 50-60 százalékos a nyugdíjas vendégek aránya.