termelő

1 éve
Makó - Nem érti a makói DuoCor Bt. igazgatója, hogy az áramszolgáltató egy, a teljes makói gyárnegyedet érintő, áramszünettel járó előre tervezett karbantartást miért munkanapon végez el - mint mondja, ez komoly termeléskiesést jelent. A szolgáltató azt mondja, mivel az érintett területen lakóházak is vannak, csak hét közben kapcsolhatják le az áramot.
3 éve
A közös Hetedhét Cekkeres márkanéven ruzsai, bordányi, öttömösi, pusztamérgesi, üllési, zákányszéki gazdálkodók, tanyai termelők hozhatják forgalomba termékeiket.
3 éve
Egy évtizede szentségelnek a szőlőtermelők az olcsó olasz bor behozatala miatt. A mostani kormány tett a legtöbbet az ügyben, bár az érintettek szerint nem eleget. Most épp mi támadunk.
3 éve
Szlavkovits Rita
Törtek-zúztak a dinnyések Budaörsön, szerintük egy-egy akció az áruházláncoknak tízmilliókat hoz, de a termelők milliárdokat veszíthetnek. A szegedi piacokon is megérzik a nagy akciókat az árusok, de a vevőnek az olcsó dinnye kell.
szponzorált tartalom
Az elektromos autó töltő a vendéglátást is felvillanyozza
Tudatosan gyártja az álhíreket a baloldal
A baloldal politikai tőkét remélt ezektől az álhírgyártásoktól, ugyanakkor saját magukat lőtték lábon.
Négy év börtönre ítélték, mert megpróbálta ellopni a Magna Carta egyik eredeti példányát
Működésbe hozta a tűzjelzőt a templomban, majd egy kalapáccsal betörte a történelmi dokumentumot őrző vitrin üvegfedelét.
Újabb hústermékeknél teszik kötelezővé a származási információk jelölését
Szerdától a pultból kínált baromfi-, juh- és kecskehús esetében is fel kell tüntetni a származási országot.
Már két tonna hajat vágott le a kisteleki fodrász, aki még sok máshoz is ért - Galéria
A 76 éves fodrászt, Bényi Zoltánt mindenki ismeri Kisteleken, de talán kevesen tudják róla, hogy tehetséges amatőr festő és karikaturista, gyűjtötte a kaktuszokat és a hüllőket, valamint 50 éve vadászik. Trófeákkal van díszítve belvárosi fodrászműhelye és lakása.
Hatalmas csaták várhatóak a nemzetközi kupaindulásért
Három körrel a zárás előtt tovább élesedik a küzdelem.
Eltávolították a Call of Duty videójáték kézjelzését
A népszerű videójátékban használt egyik kézjelet ítélték rasszistának, ezért eltávolították a játékból. Sokan felháborodtak a döntésen.