termelő

9 hónapja
Makó - Nem érti a makói DuoCor Bt. igazgatója, hogy az áramszolgáltató egy, a teljes makói gyárnegyedet érintő, áramszünettel járó előre tervezett karbantartást miért munkanapon végez el - mint mondja, ez komoly termeléskiesést jelent. A szolgáltató azt mondja, mivel az érintett területen lakóházak is vannak, csak hét közben kapcsolhatják le az áramot.
2 éve
A közös Hetedhét Cekkeres márkanéven ruzsai, bordányi, öttömösi, pusztamérgesi, üllési, zákányszéki gazdálkodók, tanyai termelők hozhatják forgalomba termékeiket.
3 éve
Egy évtizede szentségelnek a szőlőtermelők az olcsó olasz bor behozatala miatt. A mostani kormány tett a legtöbbet az ügyben, bár az érintettek szerint nem eleget. Most épp mi támadunk.
3 éve
Szlavkovits Rita
Törtek-zúztak a dinnyések Budaörsön, szerintük egy-egy akció az áruházláncoknak tízmilliókat hoz, de a termelők milliárdokat veszíthetnek. A szegedi piacokon is megérzik a nagy akciókat az árusok, de a vevőnek az olcsó dinnye kell.
4 éve
Salánki Zsófia
Szeged - A Délmagyarországban minden szombaton ős- és kistermelőket mutatunk be. A sorozattal az a célunk, hogy összehozzuk a helyi termelőket és portékáikat az olvasókkal. Ezúttal a zamatos szatymazi barack és a sóska mellett megakadt a szemünk a színpompás rózsacsokrokon is.