testvér

5 hónapja
MTI
Neked van testvéred? címmel hirdet pályázatot az M2 Gyerekcsatorna 7 és 14 év közötti általános iskolás gyerekek számára. Az írásokat év végéig várják, a legjobbakat megfilmesítik.
3 éve
Elfogtak a szegedi rendőrök egy testvérpárt, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy a hétvégén több millió forint értékben dohánytermékeket loptak az egyik helyi dohányboltból.
3 éve
Kiss Tímea
Öt percig barátok olvasónk kisfiai reggel, utána összekapnak, képesek egész nap veszekedni. Számítógépesjáték-stopot vezettek be, de hiába. A legtöbb családban nem csak a - most folytatódó - Trónok harcából ismerős a testvérviszály. De ez a normális.
3 éve
Bakos András
A valóságosnál pörgősebb a magyar bajnokság Balogh István és József gombfociasztalán. Ez a játék számukra 46 éve a testvéri összetartozásról szól, de azért jut szerep például Torghelle Sanyinak is, aki a szemünk láttára rámol be egy gólt a Felcsútnak.
3 éve
Kiss Gábor Gergő
Szeged-Kiskundorozsma - Nagy erőkkel szállt ki a rendőrség péntek reggel a Széksósi út 71. szám alá. Rátörték az ajtót az itt élő Szűcs testvérekre, akik 16 éve terrorizálják környezetüket. A cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt álló Ferencet elvitte a mentő.
6 éve
Bordány - Döngölt padlós tanyán él Szeged közelében Tari János és Ferenc. A testvérpár úgy véli, szegényen is lehet boldogan élni, a konyhakert mellett elég a havi 47 ezer forint.
1