Tisza-part

9 hónapja
Kiss Anna
Algyő - Több mint 115 ezer eurót nyert Algyő és Magyarkanizsa az Alsó-Tisza-part ökológiai fejlesztésére. A kenuk, a sátrak és a hajószállító tréler már megérkezett, nyáron táboroztatnak és programokat szerveznek.
9 hónapja
Kiss Anna
Több mint 115 ezer eurót nyert Algyő és Magyarkanizsa az Alsó Tisza-part ökológiai fejlesztésére. A kenuk, a sátrak és a hajószállító tréler már megérkezett, nyáron táboroztatnak és programokat szerveznek.
3 éve
Bakos András
Csongrád megye - Gyűjteniük kell a csikküket, szemetüket a horgászoknak a Tisza-parton, és a pecázás befejeztével haza is kell vinniük - az ott talált hulladékkal együtt. Ez az új szabály.
3 éve
Salánki Zsófia
Szeged - Olvasói panasz nyomán tavaly megírtuk, hogy elborítja a szemét a Foka-strandot. Most kíváncsiak voltunk, hogyan indul a tavasz: flakonokkal, zsákokkal vagy anélkül. A horgászok örömére tisztán találtuk a Fokát.
3 éve
T. R.
Néhány héten belül elkészülnek a Stefánia és Móra park átalakításának építészeti tervei a Belvedere-től az árvízi emlékműig. Mint tavaly megírtuk, a város összesen 4,3 milliárd forintos uniós támogatásból több száz milliót költ arra, hogy felújítsák a Tisza-parti zöldterületeket.