Tisza-part

1 éve
Kiss Anna
Algyő - Több mint 115 ezer eurót nyert Algyő és Magyarkanizsa az Alsó-Tisza-part ökológiai fejlesztésére. A kenuk, a sátrak és a hajószállító tréler már megérkezett, nyáron táboroztatnak és programokat szerveznek.
1 éve
Kiss Anna
Több mint 115 ezer eurót nyert Algyő és Magyarkanizsa az Alsó Tisza-part ökológiai fejlesztésére. A kenuk, a sátrak és a hajószállító tréler már megérkezett, nyáron táboroztatnak és programokat szerveznek.
3 éve
Bakos András
Csongrád megye - Gyűjteniük kell a csikküket, szemetüket a horgászoknak a Tisza-parton, és a pecázás befejeztével haza is kell vinniük - az ott talált hulladékkal együtt. Ez az új szabály.
3 éve
Salánki Zsófia
Szeged - Olvasói panasz nyomán tavaly megírtuk, hogy elborítja a szemét a Foka-strandot. Most kíváncsiak voltunk, hogyan indul a tavasz: flakonokkal, zsákokkal vagy anélkül. A horgászok örömére tisztán találtuk a Fokát.
Szökött oroszlán végzett egy férfival Kenyában
A halálos támadás Nairobiban történt, a vadat azóta sem sikerült befogni.
Lövöldözés volt egy cseh kórházban, többen meghaltak
Eddig legalább hat halálos áldozatról szólnak a hírek.
A Columbus idegenben verte a listavezetőt
Az előző négy találkozóján vesztes Columbus Blue Jackets nagy meglepetésre magabiztosan nyert a listavezető Washington Capitals otthonában az észak-amerikai jégkorongliga(NHL) hétfői játéknapján.
A klubvilágbajnoki trófeát is elhódíthatja a Liverpool
A Vörösöknek eddig három lehetőségük is volt, mindig alulmaradtak.
Kigyulladt egy lakóház Hódmezővásárhelyen
A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.
ÚtOn - Araszolnak az autók városszerte