Tisza Tollas SE

2 éve
delmagyar.hu
Történelmi sikert ért el a Pécsen rendezett tollaslabda országos bajnokságon a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE két versenyzője, Sándorházi Vivien és Piliszky András, ők lettek ugyanis az elsők, akik ob-aranyat nyertek a szegedi klubnak a felnőttek között.
2 éve
Gyúrós István
A Pápai családban mindenki sportol valamit, így nem kérdés, hogy karácsonykor is kötelező elem az egymás elleni tollaslabdaderbi. A szentestét a nagyszülőkkel közösen töltik, a konyhában ilyenkor anya süt, apa főz.
3 éve
Megismételte tavalyi sikerét és újra bajnok lett a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE az U15-ös tollaslabda-csapatbajnokságban. A szegediek a Dunaújvárost, a Seregélyesi Pelikán DSE-t és a házigazda Pécset múlták felül.
3 éve
delmagyar.hu
A szegedi klub legnagyobb sikerét elérő, U15-ös Eb-ezüstérmes Sándorházi Vivien csütörtöktől az U17-es kontinensviadalon szerepel, vele tart a Tisza Tollas SE másik fiatalja, Pápai Balázs is.
3 éve
A tollaslabdázók részére rendeztek U11-es ranglista- és U13-as meghívásos versenyt a Squash Club Szabadidőközpont Károlyi Ákos Tollascsarnokában - több mint harminc versenyző küzdött a helyezésekért.