Tiszasziget

1 hónapja
H.E.
Júliusban Tiszaszigeten is elindult a tanyagondnoki szolgáltatás. Megtudtuk, főleg a térváriak és a határ közelében élők igénye volt ez, ám az új tanyagondnok a faluban élő időseknek is segít.
3 hónapja
Papós Tamás
A Délmagyarország futballtúrájának tizenötödik részében Tiszaszigetre látogattunk. A település klubháza és pályája igazi ékszerdoboz, ahol a népes utánpótlással megyeegyes futballisták is foglalkoznak, és azt is megtudtuk, miként épül tovább a helyi infrastruktúra.
3 hónapja
Hajó Edina
Először rendeztek 24 órás közösségi futást Tiszaszigeten, azzal a céllal, hogy az egészséghét zárásaként aktív mozgásra ösztönözzék a település lakosságát. Közel 200 húztak futócipőt, egy hölgy 100 kilométert teljesített.
3 hónapja
Különleges eseménnyel zárul a már hagyományos egészséghét Tiszaszigeten: egy napon keresztül futnak kicsik és nagyok a település főterén.
3 hónapja
Munkatársunktól
Ismét kicsúszhat az aranyérem a Tiszasziget kezéből: hiába tűnt lefutottnak a Csongrád megyei I. osztály bajnoki címe, két fordulóval a vége előtt az Algyő áll az élen, és jó esélye is van a címvédésre. A szigetiek csatára, Drágity Dusán úgy gondolja, csak saját magukat ibáztathatják.