tojás

7 hónapja
Kovács András
Nem kell feltétlenül hűtőben tárolni a tojást, kamrahőmérsékleten, 18 fok alatt is eláll. Jelöléséből sok mindent megtudhat a vásárló: kiderül, import vagy hazai, a tyúk ketreces vagy természetes tartású, de a megye és az üzem is beazonosítható.
8 hónapja
Kovács András
Csongrád megye - A szegedi piac legrégibb tojásárusánál 15 hónapja változatlan az ár. Messze még a húsvétra beígért 50 forintos tojásár, és mind a ruzsai termelő, mind a Mars téri kereskedő úgy gondolja, az ünnepre sem fog emelkedni.
Korabeli bűnügyek nyomába eredt
Öt halott a vásárhelyi paplakban – bűnügyek Hódmezővásárhely elmúlt 150 évéből címmel jelent meg Herczeg Sándor újságíró, politológus könyve. A bemutatót telt ház előtt rendezték meg hétfőn este a könyvtárban.
Megnyílt Keleti Éva Élet/Kép című fotókiállítása
A február 2-ig látogatható tárlaton hat évtizednyi fotográfiai pálya színe-javát mutatják be az 1950-es évektől máig.
Szombaton fizetni kell a parkolásért
Szombaton ismét munkanap lesz.
Hat bor, ami nem hiányozhat a karácsonyi asztalról
A szegedi Borpont nagy- és kiskereskedés olyan minőségi, egyedülálló ízvilággal rendelkező borokat ajánl karácsonyra, amelyek nemcsak az ünnepi asztalon foglalhatják el méltó helyüket, hanem a fa alatt is.
Januárban Magyarországra várják Paul McCartney-t
A The Bits személyesen hívta meg a hajdani Beatles-tagot.
Újabb élvonalbeli csapat búcsúzott a Magyar Kupától
Az Újpest bejutott a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, a Debrecen viszont tizenegyespárbajban alulmaradt a nyolcadik forduló múlt hétről szerdára halasztott mérkőzésén.