törlesztés

2 éve
Bakos András
Fábiánék hitelt vettek föl, nem tudták törleszteni, de a család összefogott a házaspárért, összeadtak kétmillió forintot. Mégis kétséges, sikerül-e megmenteni a lakást. Ez maradt az öregek vagyonából, amelynek nagy részét az ötvenes években államosították.
3 éve
Bakos András
2 millió forinttal tartozik egy makói vállalkozó egykori szegedi üzlettársának hét éve. Az adós nem ismeri el az államot, és az eljárásra válaszul ,,pénzbüntetést" rótt ki a bíróságra és a végrehajtóra is.
4 éve
A következő 14 évben részletekben 4 milliárd 250 millió forintot fizet ki a hódmezővásárhelyi önkormányzat az Erste Banknak. A korábban üzleti titoknak mondott megállapodás konkrétumai most elolvashatók az interneten, csak nagyítani kell a szövegen.
4 éve
Fekete Klára
Nem volt családi segítsége, nem volt megtakarítása, ezért Veronika 2008-ban 7 millió forint svájcifrank-alapú hitelt vett fel egy 33 négyzetméteres garzonra, 30 éves futamidővel. Egész életében ezért az otthonért dolgozhat.
4 éve
Fekete Klára
Nem volt családi segítsége, nem volt megtakarítása, ezért Veronika 2008-ban 7 millió forint svájcifrank-alapú hitelt vett fel egy 33 négyzetméteres garzonra, 30 éves futamidővel. Egész életében ezért az otthonért dolgozhat.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - A hitelek forintosítása után a rekordalacsony alapkamat miatt a törlesztőrészlet a 6 évvel ezelőtti szint közelébe zuhanhat. De az adósok arra számítanak, hogy az elszámoltatás után is többel tartoznak majd a banknak, mint amennyi hitelt felvettek.
6 éve
Makó - Devizahitele miatt ellehetetlenült a megélhetése a makói Bodó Lászlónénak, ezért végső kétségbeesésében most megpróbál menedékjogot kérni Ausztriában. Erre aligha lesz lehetősége, története azonban tanulságos.
szponzorált tartalom
Akár tíz évig is velünk maradhatnak az eldobált csikkek
Kényszer szülte, divat lett belőle
Mára divat lett az egykori hiánycikkből.
Erdélyi magyar kutatók által kifejlesztett vírustesztet dobtak piacra Romániában
A termék megkapta a szükséges engedélyeket, a gyártótól már megrendelhető.
A rendkívül magas áramszámla buktatta le a spanyol marihuánatermesztőket
A főként albánokból álló bűnözői csoport Barcelona csendes külvárosában rendezte be az évente akár 3-4 betakarítást is lehetővé tevő ültetvényeket.
Újabb nem várt fordulat: Feladta a Farm VIP játékosa
Ketten is távoztak a TV2 kalandrealityjéből, pedig csak egy játékos vérzett el a párbajban. Nem akart tovább csapata terhére lenni...
Számítógépeket kapott a mentőszolgálat
Orbán Viktor: teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen (videó)
A magyar miniszterelnök megnézte, hogyan zajlik a munkavállalók tesztelése.