Hallgassa élőben!

törlesztés

2 éve
Bakos András
Fábiánék hitelt vettek föl, nem tudták törleszteni, de a család összefogott a házaspárért, összeadtak kétmillió forintot. Mégis kétséges, sikerül-e megmenteni a lakást. Ez maradt az öregek vagyonából, amelynek nagy részét az ötvenes években államosították.
3 éve
Bakos András
2 millió forinttal tartozik egy makói vállalkozó egykori szegedi üzlettársának hét éve. Az adós nem ismeri el az államot, és az eljárásra válaszul ,,pénzbüntetést" rótt ki a bíróságra és a végrehajtóra is.
4 éve
A következő 14 évben részletekben 4 milliárd 250 millió forintot fizet ki a hódmezővásárhelyi önkormányzat az Erste Banknak. A korábban üzleti titoknak mondott megállapodás konkrétumai most elolvashatók az interneten, csak nagyítani kell a szövegen.
4 éve
Fekete Klára
Nem volt családi segítsége, nem volt megtakarítása, ezért Veronika 2008-ban 7 millió forint svájcifrank-alapú hitelt vett fel egy 33 négyzetméteres garzonra, 30 éves futamidővel. Egész életében ezért az otthonért dolgozhat.
4 éve
Fekete Klára
Nem volt családi segítsége, nem volt megtakarítása, ezért Veronika 2008-ban 7 millió forint svájcifrank-alapú hitelt vett fel egy 33 négyzetméteres garzonra, 30 éves futamidővel. Egész életében ezért az otthonért dolgozhat.
6 éve
Segesvári Csaba
Szeged - A hitelek forintosítása után a rekordalacsony alapkamat miatt a törlesztőrészlet a 6 évvel ezelőtti szint közelébe zuhanhat. De az adósok arra számítanak, hogy az elszámoltatás után is többel tartoznak majd a banknak, mint amennyi hitelt felvettek.
6 éve
Makó - Devizahitele miatt ellehetetlenült a megélhetése a makói Bodó Lászlónénak, ezért végső kétségbeesésében most megpróbál menedékjogot kérni Ausztriában. Erre aligha lesz lehetősége, története azonban tanulságos.
Életfogytiglanra ítélték, mégis öt év után szabadul a fiatal terrorista
A briteknél mára bevett gyakorlattá vált az életfogytiglanra ítélt terroristák idő előtti szabadlábra helyezésre.
Így épít globális médiabirodalmat Soros György
Az amerikai tőzsdespekuláns alapítványa komoly médiahadsereget is pénzel a világ minden pontján.
Valenciában bezárják a vendéglátóhelyeket két hétre
A csütörtökön életbe lépő rendelkezés szerint a vendéglátóhelyek elvitelre, házhozszállításra készíthetnek ételt.
Csoportgyőztes a magyar válogatott a kézilabda vb-n
A csapat a maximális négy pontot viszi magával a középdöntőbe, miután a csoportkör harmadik, utolsó fordulójában 29-28-ra legyőzte Németországot.
Salma Hayek brutális dekoltázzsal ünnepelte 17 millió rajongóját
Salma Hayek nem csak a filmvásznon hódít.
Nagy Márton: a válságot követően újra a régió éllovasa lehet az ország
A magyar válságkezelés gyorsan avatkozott be a gazdaság védelme és helyreállítása érdekében – mondta a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója.