ügyfélszolgálat

1 éve
Munkatársunktól
A Délmagyarország Kiadó szentesi ügyfélszolgálatán március 21-én, szerdán főszerkesztőnk és lapigazgatónk, Bonifert Gábor szentesi újságíró munkatársunkkal, Králik Emesével várja meglévő és leendő előfizetőinket egyaránt. Meghallgatjuk javaslatait, véleményét, észrevételét kiadónkkal, termékeinkkel kapcsolatosan.
2 éve
Munkatársunktól
Az általunk kitalált problémákkal e-mailben felkeresett hét ügyfélszolgálat közül öt válaszolt segítséget is nyújtva panaszunkra két munkanapon belül. Az írásbeli panaszra a törvény szerint 30 nap áll a vállalatok rendelkezésére a kereskedelemben.
2 éve
Kiss Gábor Gergő
Jól vizsgáztak a Csongrád megyei telefonos ügyfélszolgálatok lapunk tesztjén. Az országos ügyfélszolgálatokkal kicsit nehezebben értettünk hangot, de az ötperces türelmi időbe szinte mindenki belefért. Úgy tűnik, hatott a három évvel ezelőtti törvénymódosítás.
3 éve
Csongrád megye - A Körös-toroki Napokon és a SZIN-en egyaránt sikert aratott ügyfélszolgálati busz szeptember 13. és szeptember 20. között a megye 14 településére viszi el a helyszíni ügyintézés lehetőségét.