Hallgassa élőben!

uniós támogatás

3 éve
Tombácz Róbert
Szeged - Három hét múlva átadják a Szegedi Vadasparkban az Angkort idéző elefántházat, de Németországból érkező lakói már korábban beköltöznek. Az építkezés a végéhez közeledik: szinte csak a kifutó feltöltése, egy elefántzsilip befejezése, tereprendezés és dekorációs munkák vannak hátra.
3 éve
Csongrád megye - A belügyminiszter 13 Csongrád megyei településnek összesen több mint 200 millió forintot hagyott jóvá fejlesztésekre. A költségvetésben elkülönített összegre pályázni kellett, bár a döntés megszületett, a polgármesterek még nem kaptak értesítést.
3 éve
Szlavkovits Rita
Csak Kisteleken már ötmilliárdnál is több uniós támogatást nyertek, de az adatok azt mutatják, hogy az országban ebben a járásban átlagosan a legalacsonyabb az egy főre jutó jövedelem. Még a leszakadó Észak-Magyarországon is több pénz jut egy emberre.
Székely petíció: Belgiumban is meglehet a kellő számú aláírás
Már csak másfél ezer szignónak kell összegyűlnie pénteken éjfélig.
Buszokból oltanak a kormányhivatal előtt
Újra járja a megyét a kormányablakbusz.
Egymilliárdot csalt az áfával egy napelemekkel foglalkozó bűnszervezet
Tizenegy gyanúsítottat állítottak elő.
Nyomon követik a földre zuhanó kínai rakéta maradványait az amerikaiak
A hétvégére várható a múlt héten fellőtt kínai rakéta ellenőrizetlen visszatérése a Földre, amelyet nyomon követ az amerikai űrparancsnokság.
Magyarország és Románia kölcsönösen elismeri egymás oltási igazolását
A külügyminisztérium most arról egyeztet, hogy kell-e mindenképpen erről egyezményt is aláírni, vagy sem – mondta Florin Citu.
Preraffaelita nagykiállítással nyit újra a Nemzeti Galéria
Csaknem száz alkotás lesz látható augusztus 22-ig.