úszás

47 érmet gyűjtött a házigazda / 1 hete
Egyéniben 14 arany-, 11 ezüst- és 11 bronz­érem volt a szentesi mérleg, a váltókban pedig kilenc arany- és két ezüstmedált szereztek a hazai kvartettek.
Hétvégén az Eb a tét, de az olimpia még fontosabb / 1 hete
Válogatott klubtársaival háromhetes edzőtábort teljesített Olasz Anna a Kanári-szigeteken, a Haász SZUE versenyzője most már Szegeden készül az olimpiai kvalifikációra. Először azonban az Európa-bajnokságra kell kijutni, a kontinensviadalra a hétvégi, dohai világkupa vezet.
jegyzet / 1 hónapja
Ne tagadjuk, ha Katinkában nincs is, a 200 méter vegyes miatt bennünk van csipetnyi rossz érzés, mert versenyzőnknek kedvenc számában mégiscsak több mint hatéves veretlensége lett oda.
A kőolaj áráról tárgyalt Putyin és Lukasenka
Az olajárra vonatkozó új ajánlatot tett fehérorosz hivatali partnerének, Aljakszandr Lukasenkának Vlagyimir Putyin orosz elnök.
Moszkvában arcfelismerő rendszerrel ellenőrzik a karantén betartását
Moszkvában az összes Kínából érkező utas fotóját és elérhetőségét rögzítik, ezt követően pedig 14 napig otthon kell tartózkodniuk.
A nemzeti régiókért indított kezdeményezésről szól az idei székely szabadság napja
Az aláírásgyűjtés mellett a szolidaritásról és a székelység autonómia iránti elkötelezettségéről fog szólni a rendezvény.
Megkezdték a világ első digitális jegybankpénzének tesztelését
Egy lépéssel közelebb a világ első digitális jegybankpénzéhez.
Megállapodás nélkül ért véget az uniós költségvetési csúcs
Továbbra is minden javaslat és tagállami elképzelés az asztalon van.
Ingyenes koncerttel zárul a budapesti és a jeruzsálemi zeneakadémia workshopja
A 2013-ban indult kamarazenei program a zenén keresztül kapcsolódási lehetőséget teremtett Magyarország és Izrael számára,