utas

3 éve
Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Orosházán. A baleset azért történt, mert az egyik utas menet közben rángatta a jármű vezetőjének a fejét és eltakarta a szemét. A rendőrség vádemelést javasol az utas ellen.
3 éve
Szlavkovits Rita
Nemcsak a hiénák keserítik meg a szegedi taxisok életét, hanem egyre többen vannak a rejtőzködők, akik egy belső körben, telefonon szervezik a fuvart. Dúl a harc az utasokért, de a szegediek nem hívei a Taxifyhoz hasonló újításoknak.
6 éve
A vidéki piac kevésbé szabályozott, mint a fővárosi, viszont Budapesthez hasonlóan vidéken is sok a taxi, számuk körülbelül duplája a szükségesnek.
6 éve
Munkatársainktól
Szeged - Feladta magát H. Csongor, a 2-es villamoson verekedő férfi, miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik. Mint megírtuk, péntek este többször megütött és rugdosott egy fiatalembert, mert az felszólította, hogy ne dohányozzon a járművön. Közel ötvenen utaztak a járaton, de csak egyvalaki próbált segíteni: egy 48 kilós, törékeny nő.
7 éve
Szeged, Deszk - Nem engedi felszállni néhány sofőr a deszkieket a Szegedről Makóra induló távolsági buszra a Mars téren. Ez a helyzet néhány Makóról Szegedre tartó járatnál is. A Tisza Volán kivizsgálja a panaszt.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Online bajnokságra hívja a családokat Kajla, az utazó vizslakölyök
Megszűnt a Gergő Liget és a Rotary tanösvény
Megálmodója és gondozója megszüntette kedd este a Gergő Ligetet.
Szakértők: nincs egységes európai definíció a jogállamiságra
Nem valószínű, hogy az Európai Tanács elfogadna egy ideológiai dokumentumot vagy bármilyen eltúlzott állítást Lengyelországgal és Magyarországgal kapcsolatban. –
A Balaton Európa legbiztonságosabb tava
Idén már háromszázhúsz embert mentettek ki a tóból.
Gulácsiéknak most jön az igazán nagy próbatétel
Az RB Leipzig csütörtök este az Atlético Madriddal csap össze a negyeddöntőben.
Láncfűrészekkel támadt a strandolókra két férfi (videó)
A szörfözőkkel akadt nézeteltérésük, de a rendőrök megérkezése után már nem voltak annyira bátrak.
A szétszaggatott vármegyében járt a Hazajáró (videó)
Kevés elárvultabb, meggyötörtebb szeglete van történelmi hazánknak, mint a nagy Alföldünk északkeleti kiszögellése, a három felé szabdalt Ungvidék.