utas

2 éve
Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Orosházán. A baleset azért történt, mert az egyik utas menet közben rángatta a jármű vezetőjének a fejét és eltakarta a szemét. A rendőrség vádemelést javasol az utas ellen.
3 éve
Szlavkovits Rita
Nemcsak a hiénák keserítik meg a szegedi taxisok életét, hanem egyre többen vannak a rejtőzködők, akik egy belső körben, telefonon szervezik a fuvart. Dúl a harc az utasokért, de a szegediek nem hívei a Taxifyhoz hasonló újításoknak.
5 éve
A vidéki piac kevésbé szabályozott, mint a fővárosi, viszont Budapesthez hasonlóan vidéken is sok a taxi, számuk körülbelül duplája a szükségesnek.
6 éve
Munkatársainktól
Szeged - Feladta magát H. Csongor, a 2-es villamoson verekedő férfi, miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik. Mint megírtuk, péntek este többször megütött és rugdosott egy fiatalembert, mert az felszólította, hogy ne dohányozzon a járművön. Közel ötvenen utaztak a járaton, de csak egyvalaki próbált segíteni: egy 48 kilós, törékeny nő.
6 éve
Szeged, Deszk - Nem engedi felszállni néhány sofőr a deszkieket a Szegedről Makóra induló távolsági buszra a Mars téren. Ez a helyzet néhány Makóról Szegedre tartó járatnál is. A Tisza Volán kivizsgálja a panaszt.
A halfogyasztás megduplázását tervezi az agrártárca
Nő a magyarországi halfogyasztás az utóbbi tíz évben, de még mindig messze az európai uniós átlag alatt van.
15 év fegyházat kapott a lakótársára és családjára, köztük egy csecsemőre támadó szentesi férfi
Jogerősen 15 év fegyházbüntetéssel sújtotta pénteken a Szeged Ítélőtábla azt a szentesi férfit, aki 2013-ban brutálisan bántalmazta lakótársát, majd négy évvel később ámokfutása során saját gyermekeire és édesanyára támadt.
Luca-napi hagyományok, hiedelmek
A hosszú éjszaka miatt a gonosz erők ilyenkor árthatnak legtöbbet varázslataikkal.
Megható kisfilmmel készül az ünnepekre a Müpa (videó)
A maradandó élményeknél aligha létezik szebb ajándék – hirdeti az alkotás.
Kijött Harrison Ford kutyás kalandfilmjének előzetese (videó)
Már szinkronosan is belenézhetünk.
Titkolta születésnapját Tápén, aki december 13-án jött világra
A Gergely-naptár bevezetése előtt az év legrövidebb napja volt december 13.