utas

2 éve
Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Orosházán. A baleset azért történt, mert az egyik utas menet közben rángatta a jármű vezetőjének a fejét és eltakarta a szemét. A rendőrség vádemelést javasol az utas ellen.
3 éve
Szlavkovits Rita
Nemcsak a hiénák keserítik meg a szegedi taxisok életét, hanem egyre többen vannak a rejtőzködők, akik egy belső körben, telefonon szervezik a fuvart. Dúl a harc az utasokért, de a szegediek nem hívei a Taxifyhoz hasonló újításoknak.
5 éve
A vidéki piac kevésbé szabályozott, mint a fővárosi, viszont Budapesthez hasonlóan vidéken is sok a taxi, számuk körülbelül duplája a szükségesnek.
6 éve
Munkatársainktól
Szeged - Feladta magát H. Csongor, a 2-es villamoson verekedő férfi, miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik. Mint megírtuk, péntek este többször megütött és rugdosott egy fiatalembert, mert az felszólította, hogy ne dohányozzon a járművön. Közel ötvenen utaztak a járaton, de csak egyvalaki próbált segíteni: egy 48 kilós, törékeny nő.
6 éve
Szeged, Deszk - Nem engedi felszállni néhány sofőr a deszkieket a Szegedről Makóra induló távolsági buszra a Mars téren. Ez a helyzet néhány Makóról Szegedre tartó járatnál is. A Tisza Volán kivizsgálja a panaszt.
Meghaladhatja a 40 ezret is a megbetegedések száma
Drákói intézkedésekkel kell korlátozniuk a kormányoknak a lakosság mozgását, ha meg akarják akadályozni a vírus terjedését – közölték hongkongi kutatók.
Újra használhatja kezét bionikus kesztyűben a művész
Több mint 20 év után így ismét képes mindkét kezével zongorázni Joao Carlos Martins.
Újra teknősökkel népesítenék be a Galápagos-szigeteket a kutatók
Kihalt galápagosi óriásteknős fajok rokonait keresi egy expedíció.
Teljesen kiégett egy autó Kecelen - fotók
Úgy tudjuk, a Fiat személyautó sofőrje még idejében ki tudott szállni a járműből, nem sérült meg a tűzeset során.
Újabb remek magyar borokat díjaztak
Megvannak Debrecen város borai. Most először hat bor és egy pezsgő viselheti a címet.
Roberto Cicutto lesz a Velencei Biennálé új elnöke
A 72 éves filmproducer Paolo Barattát váltja.