utas

3 éve
Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Orosházán. A baleset azért történt, mert az egyik utas menet közben rángatta a jármű vezetőjének a fejét és eltakarta a szemét. A rendőrség vádemelést javasol az utas ellen.
4 éve
Szlavkovits Rita
Nemcsak a hiénák keserítik meg a szegedi taxisok életét, hanem egyre többen vannak a rejtőzködők, akik egy belső körben, telefonon szervezik a fuvart. Dúl a harc az utasokért, de a szegediek nem hívei a Taxifyhoz hasonló újításoknak.
6 éve
A vidéki piac kevésbé szabályozott, mint a fővárosi, viszont Budapesthez hasonlóan vidéken is sok a taxi, számuk körülbelül duplája a szükségesnek.
6 éve
Munkatársainktól
Szeged - Feladta magát H. Csongor, a 2-es villamoson verekedő férfi, miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik. Mint megírtuk, péntek este többször megütött és rugdosott egy fiatalembert, mert az felszólította, hogy ne dohányozzon a járművön. Közel ötvenen utaztak a járaton, de csak egyvalaki próbált segíteni: egy 48 kilós, törékeny nő.
7 éve
Szeged, Deszk - Nem engedi felszállni néhány sofőr a deszkieket a Szegedről Makóra induló távolsági buszra a Mars téren. Ez a helyzet néhány Makóról Szegedre tartó járatnál is. A Tisza Volán kivizsgálja a panaszt.
Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Négy góllal kapott ki Barcelonában a Ferencváros
A magyar csapat 5-1-es vereséget szenvedett.
Életfogytiglanra ítélték Pierre Buyoya volt burundi elnököt az utódja meggyilkolásában játszott szerepéért
Korábban is kapcsolatba hozták a gyilkossággal, de ezt bizonyítékokkal nem támasztották alá.
Elfogatóparancs Cicciolina ellen
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen egy 1992-es emberrablási ügy miatt. Az ügyvédje szerint benne van a pakliban, hogy letartóztatják az egykori pornódívát.
Pozitív lett Varga Judit koronavírus tesztje
Az igazságügyi miniszter közösségi oldalán jelentette be a hírt.
Kijárási tilalmat vezettek be a nigériai Lagosban a tüntetések miatt
Csak az alapvető szolgáltatásokat nyújtó emberek és a mentők tartózkodhatnak az utcán.
Leénekelte a mezőnyt a szegedi egyetemista + videó
Kiss Attila Andor a szegedi Bartók Béla Művészeti Kar másodéves hallgatója a 8. Lav Mirski Nemzetközi Énekversenyen vett részt és kategóriája első díját hozta el.