Vadaspark Lakópark

8 hónapja
Munkatársunktól
Egy korábban illegálisan tartott, és ezért elkobzott nőstény pumát fogadott jelképesen örökbe az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége nevében David Kostelancik misszióvezető-helyettes szerdán a Szegedi Vadasparkban.
1 éve
Kovács András
Több mint 100 parkoló hiányzik a Vadaspark lakóparkból, az autósok ott állnak meg, ahol tudnak. A kitaposott zöldterületből esőben sáros dagonya lesz, ám a tégla- és csempetörmelékes borítás elég rosszul mutat. Ha a város visszavenné a területet, sok minden máshogy történhetne.
1 éve
Szeptember 30-ig van lehetőség nevezni a Virágos Szeged Városszépítő Mozgalom pályázatára, amelyen olyan kertek indulhatnak, amelyek hozzájárulnak a város arculatának alakításához.
1 éve
A Szegedi Vadaspark több népszerű lakójának éjszakai látványetetését is megfigyelheti, aki péntek este ellátogat az intézménybe, ahol - több hazai állatkerttel egy időben - megrendezik az Állatkertek Éjszakáját.
2 éve
Munkatársunktól
- Nekem kettő is befér a számba, egy lekváros és egy kakaós - próbálkozott nagy mutatvánnyal egy aprócska legény a szegedi Vadaspark lakópark első piknikjén szombat délben.
szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Sikerült kifizetniük a hétmilliós hitelt Eperjesnek
Nincs könnyű helyzetben az új eperjesi településvezetés. Év végén az önkormányzat likvid hitelét is csak úgy tudták kifizetni, hogy többen nem vették fel a járandóságukat, illetve mentőövet jelentettek az utolsó pillanatban beérkezett földhaszonbérleti díjak is.
Kiderülhet, mitől nő ilyen hatalmasra a titokzatos óriáskalmár
A busz méretű, tányérnyi szemű monstrumnak még egyetlen példányát sem tudták élve elfogni, de lefotózni is csak 2004-ben sikerült először.
64 éves férfi rongált emlékművet Makón
A makói rendőrök elfogtak egy 64 éves helybeli férfit, aki megrongált egy belvárosban található emlékművet.
Hat évet kapott a szegedi kábítószer-kereskedő
Jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem miatt ítéltek el hat év börtönbüntetésre a Szegedi Ítélőtáblán egy helyi férfit kedden.
Többfelé tovább romlott a levegőminőség
A meteorológia előrejelzés alapján a következő napokban nem várható jelentős javulás.
Szerb–magyar egészségügyi együttműködés jött létre
Vajdaság Autonóm Tartományt érintő együttműködési megállapodást írt alá Horváth Ildikó magyar egészségügyért felelős államtitkár és Zoran Gojković vajdasági tartományi egészségügyi titkár tegnap Szegeden.