Vadaspark Lakópark

6 hónapja
Munkatársunktól
Egy korábban illegálisan tartott, és ezért elkobzott nőstény pumát fogadott jelképesen örökbe az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége nevében David Kostelancik misszióvezető-helyettes szerdán a Szegedi Vadasparkban.
1 éve
Kovács András
Több mint 100 parkoló hiányzik a Vadaspark lakóparkból, az autósok ott állnak meg, ahol tudnak. A kitaposott zöldterületből esőben sáros dagonya lesz, ám a tégla- és csempetörmelékes borítás elég rosszul mutat. Ha a város visszavenné a területet, sok minden máshogy történhetne.
1 éve
Szeptember 30-ig van lehetőség nevezni a Virágos Szeged Városszépítő Mozgalom pályázatára, amelyen olyan kertek indulhatnak, amelyek hozzájárulnak a város arculatának alakításához.
1 éve
A Szegedi Vadaspark több népszerű lakójának éjszakai látványetetését is megfigyelheti, aki péntek este ellátogat az intézménybe, ahol - több hazai állatkerttel egy időben - megrendezik az Állatkertek Éjszakáját.
2 éve
Munkatársunktól
- Nekem kettő is befér a számba, egy lekváros és egy kakaós - próbálkozott nagy mutatvánnyal egy aprócska legény a szegedi Vadaspark lakópark első piknikjén szombat délben.
Kigyulladt egy lakóház Hódmezővásárhelyen
A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.
ÚtOn - Araszolnak az autók városszerte
Kalkulátor segít az evásoknak új adónemet választani
December 31-ig dönthetnek arról, hogy jövőre milyen adózási formát választanak.
Figyeljünk a wellness szolgáltatásnál is
Sorozatunkban a wellness szolgáltatásokkal kapcsolatban vártuk olvasóink kérdéseit.
Másképp aranyos
Nem azzal a céllal jött, hogy népszerűségi versenyt nyerjen, hanem hogy bajnokságot.
Ibrahimovic nemet mondott a Bolognának
A svédek futballsztárja a Milanhoz tart.