Hallgassa élőben!

vak

2 éve
Timár Kriszta
Szeged - A vakfoci válogatottól tanulhatták meg szegedi diákok szombaton ezt a különleges sportot, mely csupán annyiban különbözik a hagyományostól, hogy a játékosok semmit nem látnak. Résztvevőként és nézőként is rendkívül szórakoztató volt ez a program, egy vak kisfiúnak pedig hatalmas örömöt okozott, hogy végre ő is teljes értékű tagként állhat be osztálytársai mellé játszani.
2 éve
H. E.
Szeged - Az akadálymentes közlekedés az emberek többségének csupán kényelmi elvárás, a fogyatékossággal élők számára azonban elengedhetetlen. A szegedi tömegközlekedési járművek utastájékoztató rendszerein van még mit fejleszteni - néhány vidéki város már előrébb jár ebben.
2 éve
H. E.
Gyengénlátóknak, vakoknak, diszlexiásoknak is segít az a felolvasóprogram, amelyhez mostantól ingyen juthatnak hozzá az érintettek. Csongrád megyében 1800 vak és gyengénlátó életét könnyíti meg az ingyenes hozzáférés.
2 éve
V. A.
Az Etelka soron az egyik felújított megállónál nem a Szegeden már megszokott módon alakították ki a vakok és gyengénlátók közlekedését segítő taktilis sávot - jelezte olvasónk. Megtudtuk, az érintettek által kért módon helyezték el a bordó sávot.
3 éve
Hajó Edina
Szeged - Vakvezető kutyájával együtt búcsúzott középiskolájától Ábrahám Alexa. A lányt két éve kíséri el mindennap Gamma, így egyértelmű volt, hogy ő is részt vesz a ballagáson.
Továbbjutott a Chelsea, angol házidöntő lesz
A Lőw Zsolt személyében magyar másodedzőt foglalkoztató londoniak találatait Timo Werner és Mason Mount szerezte.
Fitch: Közép- és Kelet-Európa adósosztályzatai átvészelték a koronavírus-sokkot
A magyar gazdaság kilábalása előbb indul, mint a többi közép-európai EU-gazdaságé, mivel a magyarországi oltási program is előbbre tart, mint a térség többi országában.
Ezért találkozott Karikó Katalinnal Merkely Béla, a Semmelweis Egyetemen
Karikó Katalin biokémikus szerdán ellátogatott a Semmelweis Egyetem Városmajori Klinikájára, ahol találkozott Merkely Bélával, az intézmény rektorával.
Orbán Viktor: ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia
Brüsszel a mai formájában nem alkalmas arra, hogy megfelelő válaszokat adjon az emberek problémáira.
Horváth Ferenc marad a Budapest Honvéd vezetőedzője
Nehéz helyzetben vette át az együttest, de teljesítette, amit vállalt: bent tartotta a csapatot az NB I-ben.
Stumpf István: az Orbán-szabály a politikai tudás foglalata
A miniszterelnök nem szereti az intézményeket, ő az embereket szereti, és világossá tette, hogy mindent megtesz Európa keresztény gyökereiért.