válság

3 éve
A globális gazdasági válság és a nyomában bevezetett megszorító intézkedések jelentősen növelték az öngyilkosságok számát, leginkább a fiatal és az idős férfiak körében az euróövezet legszegényebb országaiban - állapították meg a Webster Bécsi Magánegyetem és a brit Portsmouthi Egyetem szakemberei.
3 éve
Szeged - A világ különböző régióiban jelentkező pénzügyi, gazdasági krízisek továbbterjedésének sebessége rendkívüli módon felgyorsult az elmúlt évtizedekben - értettek egyet a válságok társadalmi és gazdasági hatásairól rendezett tegnapi kerekasztal-beszélgetés résztvevői.
4 éve
Fekete Klára
Szeged - Információink szerint a légtérzár miatt elmarad a hétvégi szegedi repülőnap. A válsághelyzetben előfordulhat, hogy nem lesz elegendő pótlóbusz, ha leáll egy villamos. A szegedi önkormányzati cégek működésére is kihatnak a rendkívüli körülmények.
4 éve
Munkatársunktól
Paltsi, Görögország - Biztonságos Görögország, de kell a készpénz - áll a konzuli szolgálat közleményében. Paltsiban tartózkodó munkatársunk arról számolt be, hogy a helyiek feszülten figyelik a híreket, de nincs pánik.
4 éve
Szentes - 75 millió forintnyi értékpapírjához nem tud hozzájutni a brókerbotrány miatt a szentesi DABIC Nkft. Ez a teljes tartaléka. A cég többségi tulajdonosa 2013-ban az állam lett. Tavaly új vezető jött, döntött a 75 millió befektetéséről, majd ment. A kisebbségi tulajdonosok már akkor is dühöngtek.