Hallgassa élőben!

vizsgaidőszak

4 éve
Kovács András
Csongrád megye - Nincs jó vizsgaidőpont, csak felkészületlen hallgató - summáz olvasónk, ettől a diákok még versenyeznek a nekik legmegfelelőbb napokért. A siker a számítógép sebességén és az internet sávszélességén is múlik. És ez így lesz azután is, hogy a 2001 óta működő tanulmányi informatikai rendszert jövőre újra cseréli a Szegedi Tudományegyetem.
5 éve
Markót Imre
A Szegedi Bölcsészettudományi Kar hallgatói sokszor ki sem látnak a maguk előtt tornyosuló könyvkupac mögül. Aki ezen a karon tanul egy kisvárosi könyvtáron átrágja magát, mire kézhez kapja a diplomát.
6 éve
Kiss Tímea
A vizsgaidőszak végével a héten újraindul a buliszezon Szegeden, így heti több alkalommal ˝gyakorolhatják˝ a fiatalok a divatos rohamivást. A tinik műfaja ez, de nem bulis: árt az immunrendszernek, és veszélybe sodor.
6 éve
Munkatársunktól
Szeged - Súlyos pénzekbe kerülhet az egyetemistáknak a héten kezdődött vizsgaidőszak. Egyes szakirodalmakból csak néhány példány jut több száz diákra. Megvásárolni nem tudnak minden könyvet, így marad a fénymásolás. De mégis mennyiért?
11 éve
Dübörög a vizsgaidőszak. Az egyetemisták többnyire orrvérzésig tanulnak. Valaki bírja, valaki beleőrül. Van aki harap...
1
hirdetés
A Dal 2021 – Erős egyéniségek alkotják a zsűrit
Félévkor további egy százalékkal emelkedhet a minimálbér
Bodó Sándor szerint nehéz és hosszú tárgyalássorozaton vannak túl, ami a nehéz gazdasági helyzettel magyarázható.
Már most megjelentek az első allergén növények pollenjei
A jelenlegi járványügyi helyzetben fontos, hogy mindenki meg tudja különböztetni az allergiás reakciókat esetlegesen a Covid-19 megbetegedés tüneteitől.
Az amerikai kormány esetleges erőszakcselekmények veszélyére figyelmeztetett
A belbiztonsági minisztérium nem nevezett meg konkrét fenyegetéseket.
Ötödik helyen zárt a magyar férfi kézilabda-válogatott
Minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálta a csapat.
A nemzeti érdekek képviselete kompromittálja az unió érdekeit
Brüsszelben sarokba állítják és kukoricára térdepeltetik, aki nemzeti érdeket képvisel.
Majdnem csodát tettek, a franciák hosszabbításban gyűrték le Bánhidiékat
Óriásit küzdött a magyar férfi kézilabda-válogatott, 30–30-as rendes játékidő után 35–32-re nyert Franciaország a világbajnokság negyeddöntőjében, a mérkőzés legjobbjának a szegedi Bánhidi Bencét választották meg.