Hallgassa élőben!

vizsgaidőszak

4 éve
Kovács András
Csongrád megye - Nincs jó vizsgaidőpont, csak felkészületlen hallgató - summáz olvasónk, ettől a diákok még versenyeznek a nekik legmegfelelőbb napokért. A siker a számítógép sebességén és az internet sávszélességén is múlik. És ez így lesz azután is, hogy a 2001 óta működő tanulmányi informatikai rendszert jövőre újra cseréli a Szegedi Tudományegyetem.
5 éve
Markót Imre
A Szegedi Bölcsészettudományi Kar hallgatói sokszor ki sem látnak a maguk előtt tornyosuló könyvkupac mögül. Aki ezen a karon tanul egy kisvárosi könyvtáron átrágja magát, mire kézhez kapja a diplomát.
6 éve
Kiss Tímea
A vizsgaidőszak végével a héten újraindul a buliszezon Szegeden, így heti több alkalommal ˝gyakorolhatják˝ a fiatalok a divatos rohamivást. A tinik műfaja ez, de nem bulis: árt az immunrendszernek, és veszélybe sodor.
6 éve
Munkatársunktól
Szeged - Súlyos pénzekbe kerülhet az egyetemistáknak a héten kezdődött vizsgaidőszak. Egyes szakirodalmakból csak néhány példány jut több száz diákra. Megvásárolni nem tudnak minden könyvet, így marad a fénymásolás. De mégis mennyiért?
12 éve
Dübörög a vizsgaidőszak. Az egyetemisták többnyire orrvérzésig tanulnak. Valaki bírja, valaki beleőrül. Van aki harap...
1
A Samsung a világ 5. legjobb márkája
2021-ben megerősítette pozícióját a cég az Interbrand globális vállalati rangsorában.
Ilyen ragyogó volt Rúzsa Magdi az utolsó fellépésén
Legközelebb akkor lép színpadra, amikor a babák engedik.
Európának szüksége van az emberközpontú világnézetre
Baritz Sarolta Laura nővér, az Európai Polgár díj egyik idei kitüntetettje azt vallja: az ember elsődleges hajlama a jóra való törekvés.
Meghalt Venczel Vera
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész – tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel.
A Szeged SZTE nem tudott lépést tartani a Ferencvárossal
Szegedi vezetéssel indult a Ferencváros elleni találkozó, de a zöld-fehérek a Népligetben átgázoltak Varga Tamás tanítványain, 17–3-ra győztek a női vízilabda OB I. nyitó fordulójában.
A Valdor Szentes 7 gólos sikerrel kezdte a bajnokságot
Az első két szoros negyed után feltörte a III. kerületi TVE védekezését a Valdor Szentes, így magabiztos, 14–7-es sikert aratott a Kurca-parti női vízilabdacsapat az OB I. első fordulójában hazai környezetben.