víztisztító

6 hónapja
A Szegedi Vízmű Zrt. központi épülete előtt beszélt a szegedi ivóvíz minőségével kapcsolatos problémákról Bartha László, a Tisza Koalíció szegedi polgármesterjelöltje.
1 éve
Az új víztisztítási technológiák működtetési tapasztalatai alapján várható volt, hogy a megváltozott kémiai összetételű víz miatt a rendszer beindításakor vízminőségi problémák (íz-, szín- és szagproblémák) jelentkeznek a közel 700 kilométeres hálózaton - írja közleményében a Szegedi Vízmű Zrt.
2 éve
Szeged - Baktón és Új-Petőfitelepen mossa az ivóvízhálózatot a Szegedi Vízmű Zrt. hétfőtől péntekig 9 és 14 óra között. Éjszakai hálózatellenőrzés is lesz ugyancsak hétfőtől péntekig 22 és 6 óra között Baktó, a Baktói kiskertek, a Tápéi kiskertek és Kecskéstelep területén.
2 éve
Bakos András
Csongrád megye - Nem volt semmi baja a csapvizünknek, de azt mondták, meg kell tisztítani. Elköltöttek rá egy csomó pénzt, és rosszabb lett - ezt élik át az emberek a Dél-Alföld jó néhány településén, a problémákról szinte naponta írunk. A hiba igazi ,,csapatmunka" eredménye.