zaj

Zumm! / 1 hónapja
– Politikai ellenfelem egy ötéves témát húzott elő, és ezzel kampányol ellenem – mondta Gyuris Zsolt, Zsombó polgármestere, amikor a településen állítólagosan épülő sportrepülőtérről kérdeztük.
8 hónapja
Kovács András
- A múlt évben hónapokig tartó éjjel-nappali fúrás volt, két dübörgő generátorral, 24 órákon keresztül, nem akarjuk, hogy ez megismétlődjön - írja Vasgyár utcai olvasónk, Szemerédi István annak kapcsán, hogy a Mol újra komoly erőkkel vonult fel Szegeden, a móravárosi Lidl mellett.
8 hónapja
T. R.
Szeged - A két híd szegedi lábánál, azok környékén, a belváros szívében, a nagykörút bizonyos szakaszain és a Dorozsmai úton éri a legnagyobb zajterhelés a város lakóit - derül ki a most elkészült szegedi zajtérkép adataiból. A becslések szerint majdnem 20 ezer szegedi éjjel is kénytelen zajos környezetben pihenni.
1 éve
Arany T. János
Szeged - Folyamatosan érkeznek az észrevételek szerkesztőségünkbe a csütörtökön kezdődött Szegedi Egyetemi Napok miatt. Néhány felháborodott lakó, mint korábban minden évben, rögtönzött utcafórumon zúdította ránk a panaszait. Hívtuk a szervezőt is, aki egy e-mail-címet adott meg, amin üzenhetnek neki.