Zsombó

4 hónapja
Vajgely Pál
Stabilan hozta az előző szezonbeli teljesítményét a megyei I. osztályban a Zsombó, amely a legutóbbi idényben is kivívta a bennmaradást. A célok várhatóan a jövőben sem változnak, a csapat pedig a megszokott felállás szerint készül az új idényre.
4 hónapja
Timár Kriszta
Zsombó - Tizenegy színházi díj volt egy színpadon csütörtök este Zsombón, az Osztrigás Mici előadásában játszó művészek ugyanis összesen ennyi elismerést kaptak ez idáig. A Szabadkai Népszínház Magyar Társulata úgy sikeres, hogy méltatlan körülmények között dolgoznak - azt mondják, ezt kompenzálják a minőségi játékkal.
4 hónapja
Hajó Edina
A hétvégi zsombói falunapok már megszokott eseménye volt a Péter-Páli Aratóünnep szombaton. Ezen a 20. század eleji aratási szokásokat mutatják be a helyiek. Megtudhattuk, hogyan került akkoriban a kenyér az asztalra és mekkora kincs volt a tiszta búza.
5 hónapja
Munkatársunktól
Zsombó. Új parkot avattak szombaton Zsombón. A telefontorony tövében kialakított Ősök terére több mint 500 növényt ültettek ki, a park központi eleme pedig egy napóra lett.
6 hónapja
Papós Tamás
A Délmagyarország futballtúrájának tizedik részéhez Zsombóra látogattunk. A község futballpályáján pörgős edzések mellett családias hangulat fogadott minket, amit tudatosan alakítanak Mihálffy Zsolték. Egy család vagyunk! - ez a hitvallásuk, és arra törekednek, hogy ezt az értéket minden fiatal megbecsülje. Sikerrel, ezt a felnőttcsapat is bizonyítja.
1 éve
Suki Zoltán
Csaknem hétszázezer forinttal segítették a Csongrád megyei focisták és magánszemélyek az őssejt-transzplantáción átesett hatéves zsombói Leidecker Máté családját. A kisfiút még kórházban ápolják, de lassan javul az állapota.