Csongrád és környéke

2019.04.25. 22:01

13 milliót kapnak a sportolók Csongrádon

Döntött a csongrádi testület a sport- és civil szervezetek támogatásáról, beszámoltak a rendőrök szárazon és vízen.

M.A.

A rendőrség beszámolójából kiderült, a városban csökkent a bűncselekmények száma, a rendőrök pedig kevesebb mint kilenc perc alatt a helyszínre érnek egy riasztás során.


A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője, Balázs József elmondta, a következő tanévre a bokrosi tagintézménybe tizenkét, a piroskavárosiba negyven, a volt zeneiskolába negyvennyolc, a Széchenyibe pedig tizennyolc gyerek jelentkezett.


Megszavazták a sport- és civil szervezetek támogatását is. A sportszervezetek támogatására idén 13 millió forintot különítettek el a költségvetésben, 640 ezer forint jut a sportorvosi szolgáltatásra, 300 ezer forint a régen várt salakpálya-felújításra és 400 ezer a „Jó tanuló, jó sportoló" díjátadó ünnepségének költségére. Civil szervezetek támogatására idén két és fél millió forint jut, ami ugyanakkora összeg, mint az előző évben, ezen negyvennyolc szervezet osztozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!