Csongrád és környéke

2019.05.14. 22:45

150 milliót költöttek a Sághy-iskola konyhájára

A felújításnak köszönhetően ez lett a legmodernebb konyha Csongrádon, ami szinte a város összes általános és középiskolájába szállít.

M.A.

Nagyjából százötvenmillió forintot fordítottak a Sághy Mihály szakközépiskola konyhájának felújítására Csongrádon, ebből százmilliót a Területi és Településfejlesztési Operatív Program biztosított, huszonkétmillió forintot hitelből, további húszat pedig önerőből tett hozzá az önkormányzat. A felújításnak köszönhetően ez lett a legmodernebb konyha Csongrádon, ami szinte a város összes általános és középiskolájába szállít.

Átadták a közétkeztetés felújított központját. A konyha energetikai és technológiai szempontból is megújult. Fotó: Majzik Attila

Átadták a közétkeztetés felújított központját. A konyha energetikai és technológiai szempontból is megújult. Fotó: Majzik Attila

Az ünnepélyes átadón Kakas Béla, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke kiemelte, Csongrád igazi mintapéldája annak, hogyan lehet kihasználni a pályázati lehetőségeket. – Ebben a ciklusban több mint hatmilliárd forint érkezett a városba, de ezeket a pénzeket nem ajándékba kapjuk, jól is kell felhasználni. Csongrád az élő példája annak, hogyan kell élni a pályázati lehetőségekkel – méltatta a város munkáját a megyei elnök.

Címkék#Csongrád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!