Csongrád és környéke

2007.01.30. 15:19

Fegyvere is volt a csongrádi betörőnek

Csongrádon a rendőrség elfogott egy hajléktalant, akit azzal gyanúsítanak, hogy az elmúlt hónapokban több csongrádi nyaralót is feltört.

Csongrádon a rendőrség elfogott egy hajléktalant, akit azzal gyanúsítanak, hogy az elmúlt hónapokban több csongrádi nyaralót is feltört. Az 57 esztendős férfi tanyákba, pihenőházakba tört be – olykor több alkalommal –, és különféle használati tárgyakat, műszaki cikkeket, bútorokat, dísztárgyakat, sőt vemhes kutyákat vitt el.

A rongálással és lopással gyanúsított személy több százezer forint kárt okozott az elsődleges szakértői vélemény szerint. Az adatgyűjtések során a rendőrség látókörébe került hajléktalant a rendőrök hétfőn egy lakatlan tanyán érték tetten. A férfinál lőfegyvert is találtak, amely szintén bűncselekményből származott. A gyanúsított kihallgatása során beismerte, hogy bűncselekmények elkövetéséből, az eltulajdonított tárgyak eladásából tartotta fenn magát. A férfit őrizetbe vették, s ellene többrendbeli lopás, magánlaksértés és lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés miatt indult büntetőeljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!