Csongrád és környéke

2007.01.04. 15:19

Feladta magát az elmenekült BMW-s

Feltehetően korábban megjelent riportunk is közrejátszott abban, hogy a hozzátartozóinak sikerült rábeszélniük K. G.-t, adja fel magát a rendőrségen. A 25 éves csanyteleki férfi még december 28-án balesetet okozott Kishomoknál, majd elmenekült a helyszínről. A fiatalember ellen közúti baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

Kormos Tamás

Majdnem egy hétig bujkált a rendőrök elől K. G., mielőtt szerdán feladta volna magát a vásárhelyi kapitányságon. A 25 esztendős csanyteleki férfit azért keresték, mert még tavaly december 28-án balesetet okozott a 47-es főúton Kishomoknál, majd a vétlen autóban ülő sérülteket, illetve saját összetört szürke BMW-jét hátrahagyva elszaladt a helyszínről.

A kocsiban maradtak a fiatalember papírjai, így azokból kiderült, hogy csanyteleki. Legalábbis oda van bejelentve. Ugyanis a faluban kérdezősködve megtudtuk, hogy már néhány éve elköltözött Csanyról, s feltehetően Szegeden él. A Nagy Imre utcai házukat, amely az édesanyjáé volt, időközben eladták rokonaiknak. Riportunk a múlt héten jelent meg.

Dezső József alezredes, a vásárhelyi kapitányság vezetője nem tartja kizártnak, hogy írásunk is közrejátszott abban: végül önként jelentkezett náluk a cserbenhagyó.

Kihallgatása során elmondta: rokonai beszélték rá, hogy adja fel magát. Mivel a fiatalember együttműködött a rendőrséggel, nem helyezték előzetes letartóztatásba. Ellene közúti baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

Szerettük volna mi is megszólaltatni a szabadlábon lévő K. G.-t, de a múlt heti csanyteleki próbálkozásunkhoz hasonlóan most sem jártunk sikerrel: a rokonok elküldtek minket, nem adtak telefonszámot, amin utolérhettük volna a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!