Csongrád és környéke

2008.06.25. 00:06

Remek csongrádi pólószezon

A Csongrád Városi Vízilabda SE fennállásának legeredményesebb szezonját zárta.

Munkatársunktól

Az idei szezonban a Csongrád Városi Vízilabda SE három korosztályt nevezett a vidékbajnokságba. A 94-es korosztályban – ahol két játékos kivételével a 95-ös csapattal küzdöttek – az 5. helyet szerezték meg, míg a 95-ösök a győztes Egerrel azonos pontszámmal, csupán egymás elleni egy góllal rosszabb gólkülönbséggel lettek ezüstérmesek. A gárda tagjaiból összeállított csapat (Váczi Dániel, Jakab Róbert, Cseh Nándor, Schal Dániel, Szabó Zoltán, Csaba Attila, Szabó Tamás, Grósz Alex, Káris Áron, Kovács János, Donka Benjámin, Bodor Csanád, Boros Krisztián, Lekrinszki Tamás) diadalmaskodott a sulipóló diákolimpia országos döntőjében is.

A 96-os korosztályban kitűnő játékkal, sok nagyszerű csapatot megelőzve 9 pont előnnyel az egyesület történetében első alkalommal a Csongrád csapata nyerte a vidékbajnokságot. Az aranyérmes gárdában játszottak: Boros Krisztián, Lekrinszki Tamás, Bodnár Péter, Dögei Dániel, Bodor Csanád, Tóth Tibor, Lévai Boglárka, Grósz Alex, Káris Áron, Török Imre, Kurucz Kitti, Rácz Viktória, Donka Enikő, Tassi Áron, Borka Krisztián.
Az egyesület vezetése és az edzők (Versegi Zoltán és Kozák László) különösen örül a leányok (Máté Viktória, Lévai Boglárka, Sarusi Adél, Ormos Petra, Kurucz Kitti, Rácz Viktória, Donka Enikő) sulipóló bajnokságban elért 2. helyének.

A klub célja az utánpótlásbázis szélesítése, valamint a rendszeres sportolás és versenyeztetés feltételeinek megteremtése minél több csongrádi és Csongrád környéki gyermek számára. Júliustól várják az érdeklődőket az uszodában hétköznapokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!