Csongrád és környéke

2010.06.14. 19:29

Betörőket fogtak el a csongrádi rendőrök

Csongrád - Visszatért az egyik betörés helyszínére a csongrádi csirketolvaj. A rendőrök lakossági bejelentés alapján a helyszínen tetten érték. Egy másik betörő is rács mögé került a hétvégén Csongrádon.

Delmagyar.hu

Az elmúlt héten adtunk tájékoztatást arról, hogy egy férfi 17 kiscsirkét pakolt a zsákjába, és úgy vitte azokat magával. A csongrádi zsaruk a nyomozás során hamar az ügy gyanúsítottjának nyomára bukkantak. Mint kiderült, a 43 éves férfi nem először járt ebben a tyúkólban, három nappal korábban hasonló látogatást tett, akkor 19 csibe került a zsákba.

A férfi kihallgatása során azonban más bűncselekményekre is fény derült, melyek ugyancsak az ő számlájára írhatók. Idei év májusa óta ugyanis 5 kerékpár eltulajdonítása, egy gépkocsiból történő lopás, betöréses lopás és annak kísérlete, valamint a fenti két csirkelopáson kívül egy harmadik is az ő nevéhez köthető, ekkor 32 kiscsibét tulajdonított el.

A 42 éves férfi egy héttel később ismét visszatért az egyik betörés helyszínére, ahonnan korábban ruhaneműt vitt magával az egyik melléképületből. Ezúttal a lakásba is be szeretett volna jutni, de a rendőrök lakossági bejelentés alapján még „munka közben" tetten érték. A Csongrádi Rendőrkapitányság kihallgatását követően őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Ugyancsak rács mögé került egy 23 éves fiatalember is, aki a közelmúltban több csongrádi garázst feltört, illetve több társasházba is erőszakos módon bejutott, de onnan nem tudott elvinni semmit sem. Nem hagyta ki a lehetőséget akkor sem, amikor az utcán egy nyitott ablakú autót látott meg. Benyúlt a járműbe, majd magához vette az abban lévő értékeket is.

A fiatalember 42 éves társához hasonlóan már a rács mögött töltötte a hétvégét - közölte a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!