Csongrád és környéke

2016.04.04. 19:03

Szubally Brúnó az új hivatalvezető Csongrádon

A rendezvény másik fontos apropója volt, hogy a járási hivatal Justh Gyula utcai épületében ünnepélyesen átadták a foglalkoztatási osztályt.

Munkatársunktól

A város korábbi aljegyzője, Szubally Brúnó lett a Csongrád Járási Hivatal új vezetője – jelentették be hétfőn sajtótájékoztatón. A korábbi vezetőt, Holubán Csillát október elsején nevezték ki a Szegedi Járási Hivatal vezetőjének, a csongrádi ügyeket azóta megbízással Vér Trisztián hivatalvezető-helyettes tartotta kézben.

Kinevezett hivatalvezető kerül Csongrádra is. Fotó: Králik Emese

Kinevezett hivatalvezető kerül Csongrádra is. Fotó: Králik Emese

A rendezvény másik fontos apropója volt, hogy a járási hivatal Justh Gyula utcai épületében ünnepélyesen átadták a foglalkoztatási osztályt. Juhász Tünde kormánymegbízott elmondta: közel 40 millió forint pályázati pénzt fordítottak rá. – Tovább bővül a kormányablaknál az intézkedési lehetőség, péntektől 1160 különböző ügytípusban tudnak a kollégák segíteni az ügyfeleknek – tette hozzá. Bedő Tamás polgármester örömét fejezte ki amiatt, hogy a csongrádiak szinte minden fontos hivatali ügyet egy udvarban intézhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!