Csongrád és környéke

2019.06.23. 13:12

80 ezer forintjába került a birkafotózás

A csongrádi ügyben szerepel egy idős férfi, egy fiatal lány, egy telefon, néhány birka és egy pénztárca. Na meg a nyomozók.

A csongrádi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli fiatallal szemben, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.


A fiatalkorú gyanúsított május 11-én kora délután találkozott össze az idős sértettel, aki hazafelé tartott motorjával. A lány azzal az ürüggyel kísérte haza, hogy az édesanyja ételt küldött neki. A sértett házának udvarán beszélgetni kezdtek, amikor az elkövető meglátta a motoron a vászontáskát, abban a pénztárcát. Elővette a telefonját és arra kérte a férfit, fényképezze le az udvar végében legelésző bárányokat.


A sértett nem fogott gyanút a furcsa kérésre. Amíg az állatokat fotózta, a fiatal nyolcvanezer forintot vett ki a tárcából, majd fogta a telefonját és elment. Tette azonban nem maradt következmények nélkül. Az idős szomszéd csak később fedezte fel a bankjegyek hiányát, és bejelentést tett a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

[connected id="2597686" position="full"]


Ahogy korábbi cikkünkből is kiderül, a pénz nagy részét visszakapta a sértett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!