Csongrád és környéke

2019.08.02. 21:54

A Körös-toroki fesztiválon is elkészülhet az új igazolvány - Fotók

Nem csak koncertek, DJ-k és kulturális programok várják a fesztiválozókat a Körös-Torokban: a parti sétányon akár a hivatalos ügyeiket is elintézhe­tik.

M.A.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Csongrádi Járási Hi­­vatala a korábbi évek hagyományai szerint idén is kitelepül a Körös-Toroki Napokra. A kitelepült ügyfélszolgálatok segítségével közvetlen ügyintézés, tájékoztatás és tanácsadás is várja a fesztiválozókat.

 

A Körös-toroki fesztiválon is elkészülhet az új igazolvány. fotó: Majzik Attila - GALÉRIA


A kitelepülésnek idén is el­maradhatatlan része a mobil ügyfélszolgálatként működő kormányablakbusz, amelynek köszönhetően akár a vízparton is lehet lakcímkártyát készíttetni, személyi igazolványt és jogosítványt újíttatni a fesztivál ideje alatt. A busz 2017-es üzembe helyezése óta eddig 242 helyszínen teljesített szolgálatot, és 6500 ügyintézést tudhat maga mögött.


A járási hivatal mellett több más állami szerv is kitelepült, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Igazgatósága, a Csongrád Megyei Rendőr-Főkapitányság Csongrádi Rendőrkapitánysága és a helyi Egészségfejlesztési Iroda is egymás szomszédságában nyújtja szolgáltatásait a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!