Csongrád és környéke

2016.12.30. 12:03

Búcsú 2016-tól a megye városaiban

Sportos, zenés programokkal búcsúznak az óévtől a hétvégén Csongrád megye nagyobb városaiban.

Munkatársunktól

 A csongrádi sporttelepen szombaton 8.45-től vághatnak neki a távoknak a szilveszteri futás résztvevői. Az Ifjúsági téren holnap 10 órától ostoros évbúcsúztatás lesz. Akinek van karikás ostora, vigye magával, akinek nincs, annak adnak egyet kölcsön és megmutatják, hogyan kell használni. A hangulatot zsíros kenyérrel, forralt borral és teával alapozzák meg. A tűzijáték holnap éjfélkor lesz a mozinál.


Óévbúcsúztató koncertet tartanak a szentesi sportcsarnokban ma 18 órától. Közreműködik a szentesi fúvószenekar, a Bárdos Lajos Vegyeskar, az Alföld Néptáncegyüttes, valamint [namelink name="Bánvölgyi-Geréby Dóra"] és [namelink name="Horváth Henrietta"]. A jegyek 500 forintba kerülnek. A szentesi szilveszteri futás holnap 10 órakor kezdődik a Dózsa-háznál, a szervező a Szent Jupát egyesület. A tűzijátékot új időpontban, vasárnap 18 órakor kezdik a Kossuth téren. 


Hódmezővásárhelyen hagyományos újévköszöntő koncertjét január 1-jén, vasárnap 17 órakor tartja a Városi Fúvószenekar a Fekete Sas báltermében. Vezényel: [namelink name="Vágó János"], közreműködik [namelink name="Kónya Krisztina"] énekművész és [namelink name="Zoltán Péter"] klarinétművész. A belépés az eseményre díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!