Csongrád és környéke

2019.06.07. 13:05

Csongrádiaké a szerencse, irány az 1 millió forint!

Most hétvégéig tovább 400 ezer forint keresi a gazdáját az 1 milliós különdíj mellett Bors Kapitány játékán, amelyen két Csongrád megyei is nyert.

delmagyar.hu

Valami van a levegőben mostanában Csongrád megyében, ugyanis több helyi lakos is igen mélyen belenyúlt Bors Kapitány kincsesládájába az utóbbi napokban. A deszki Canjavec Béláné négy évtizeden keresztül dolgozott laboránsként, nyugdíjas éveihez nem is jöhetett volna jobban a vagány pénzosztó 200 ezer forintos nyereménye.


- A szavakat nem találom, elképesztően jókor jött számlákra és orvosságokra. A férjem tüdőbeteg, sajnos évek óta nem nyaraltunk, és igen sokba kerülnek a gyógyszerek. A Borsot a kezdetek óta olvasom, szeretem benne, hogy a televízióban hallott híreket sokkal részletesebben el tudom olvasni -lelkendezett a nyugdíjas asszony.


Hasonlóképpen látja a csongrádi Dr. Pigler Lászlóné, aki szintén 200 ezer forinttal lett gazdagabb. Az asszony gyógypedagógusként dolgozott nyugdíjazásáig, férje pedig pszichiáter.


- Egy egzotikus utazásra gyűjtünk a férjemmel, ez a nyeremény sokkal közelebb vitt minket a célunkhoz. Nyugdíjasként élvezzük a mindennapokat, rengeteg jó rejtvény szórakoztat minket a Borsban, miközben az ország aktuális helyzetéről is hiteles információkat kapunk – mesélte.


Látják, a Borsban valódi emberek, valódi készpénzt nyernek. Ezért csak minden nap meg kell venni a lapot, és a címoldalon található matricát feltépni. Ha megtalálta a heti nyerőkódot vagy több matricából össze tudja rakni a nyerőkódot, rögtön telefonáljon, hogy olyan szerencse érje, mint szomszédait. A játék azonban a héten véget ér, úgyhogy fogjanak össze a barátaikkal és fosszák ki közös erővel Bors Kapitány kincsesládáját. A játék azonban itt még nem ért véget: ha beküld három érvényes matricát a Délmagyarországban, vagy a Bors Vasárnap magazinban található nyereményszelvénnyel, akkor öné lehet az 1 millió forintos különdíj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!