Csongrád és környéke

2012.04.24. 17:59

Eladó a Fradi kezdőrúgása

Csongrád - Interneten már lehet licitálni a május elsejei Csongrádi öregfiúk–Fradi öregfiúk meccs kezdőrúgásának elvégzésére. A szünetben tizenegyesrúgó versenyt is rendeznek.

Korom András

Május elsején mérkőzik meg egymással a csongrádi és a ferencvárosi öregfiúkcsapat. A zöld-fehéreket Kiss István, a Csongrád-Turbó TSE elnöke helyi szervezetekkel és egyesületekkel, valamint a Csongrádi Városkép Nonprofit Kft.-vel összefogva hívta meg, felhasználva a Fradival régebben kialakított jó kapcsolatait. Az abszolút barátságos meccs május elsején 17 órakor kezdődik a helyi sportpályán.

Tavaly nyáron a Kiskundorozsmával mérkőzött meg a Fradi öregfiúkcsapata. Fotó: Karnok Csaba

Tavaly nyáron a Kiskundorozsmával mérkőzött meg a Fradi öregfiúkcsapata.
Fotó: Karnok Csaba

A Fradi összeállítása csak a meccs napján derül ki – várhatóan több generáció nagy öregjei kapnak helyet. Impozáns a keret: a kaput várhatóan Kiss-Rigó László megyés püspök védi, míg a mezőnyjátékosok között bevethető Szűcs Mihály, Telek András, Szekeres Tamás, Keller József, Dejan Milovanovics, Albert Flórián, Lipcsei Péter, Bubcsó Norbert, Zombori Zalán, Deszatnik Péter, Wukovics László, Horváth Péter, Szkukalek Igor, Tóth Mihály, Koch Róbert, Pogány László, Rab Tibor, Vincze Gábor, Kincses Sándor, Szeiler József, Balogh Gábor, Bánki József. A hazai csapat klasszikus felállásában lép pályára – többek között Keller Mihállyal, Petró Dezsővel, Vikor Ferenccel és Lovas Tiborral a soraiban.

A nézők közül a licit győztese végezheti el a kezdőrúgást. Majzik Attilától, a Csongrádi Hírek főszerkesztőjétől megtudtuk: már lehet licitálni a Facebookon. A kikiáltási ár 5000 forint. Akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal, a meccs előtt, a helyszínen is regisztrálhatnak és licitálhatnak.

– A meccs szünetében tizenegyesek rúgására is várjuk a jelentkezőket a [email protected] e-mail címen, vagy a művelődési ház infopultjánál a jelentkező neve, telefonszáma és lakcíme megadásával. A jelentkezők közül kisorsoljuk azt a tíz embert, aki a két csapat kapusait teheti próbára. A legeredményesebb tizenegyesrúgó díjat kap – tette hozzá Majzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!