Csongrád és környéke

2009.06.01. 22:56

Jótékonysági koncert Patrik javára

Csongrád - A csongrádi Galli János zeneiskola tanárai és az ének-zenei általános iskola Dallam kórusa jótékonysági hangversenyt ad ma délután 5 órakor Csongrádon, a Nagyboldogasszony-templomban.

Munkatársunktól

A koncert teljes bevételét Blázsik Ildikó beteg fia, Patrik gyógykezelésére ajánlották fel. Lapunkban többször megírtuk, hogy Blázsik Ildikó egymaga neveli kisfiát, aki négy éve nyílt gerinccel született. A család havi 64 ezer forintból él. Emlékezetes a nagy vihart kavart Érzőszív Alapítvány története. Az újkígyósi alapítvány gyűjtést szervezett Patrik javára, de a befolyt több mint egymillió forintból mindössze 200 ezret adott át a családnak, a többit költségként számolták el. Az ügyészi vizsgálat nem talált szabálytalanságot az alapítvány gazdálkodásában. Korábban egy csongrádi zöldséges nyújtott segítséget a családnak. Akciót indított, s a befőttesüvegekbe dobott aprópénzből végül 100 ezer forint adomány gyűlt össze, amit megkapott a család. Blázsik Ildikó lapunknak elmondta, hogy ott lesz a kisfiával a hangversenyen.

Címkék#koncert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!