Csongrád és környéke

2012.08.25. 19:09

Kánikulában is Tiszai Sportnapok

Csongrád - 10. alkalommal rendezik meg a hétvégén Csongrádon a Tiszai Sportnapokat. A kánikulában is sokan szelték a habokat és rúgták a bőrt.

Palatinus Csaba

Elkészülni, Start!... szólt a vezényszó a 10. Tiszai Sportnapok nyitó napján megrendezett Kajak-Kenu és Evezős versenyek startjánál. A versenynek, melyen korosztályonként lehetett nevezni, most is, mint mindig a csongrádi sporttelepnél levő Kis-Tisza szakasz adott otthont. 300 méteres távon mérhették össze erejüket a versenyzők.

Kánikulában is Tiszai Sportnapok - GALÉRIA


A zömében családtagokból és versenyzőtársakból álló közönség minden futamban lelkesen buzdította a Holt-Tisza hűs habjait szelő versenyzőket. A győztesek örömmámorban úszva komótosan eveztek vissza a hajtós futamok után a mólóhoz, hogy bezsebeljék a gratulációkat. A hőség miatt sokan megmártóztak a vízben, mások pedig ki sem mozdultak az árnyékból, onnan nézték a versenyt.

Ezzel párhuzamosan a focipályákon viszont kispályás meccseket vívtak egymással a tornára benevezett csapatok a nyárbúcsúztató sportnap keretében, amelyet a városi sporttelep rendezett. Egész nap színes programokkal várják az érdeklődőket.

Kánikulában is Tiszai Sportnapok - GALÉRIA


Délután 17.30 órai kezdettel futóversenyek lesznek, ahol több táv közül választhatnak a jelentkezők.

A sportnapok vasárnap is folytatódnak. Több helyszínen, sok sportágban próbálhatják ki magukat a versenyezni vágyók.

Vasárnapi programok:

Körös-toroki strandon:
- Strandfoci Kupa 11 órakor
- Folyami úszás a Tiszában több távon 11 órakor
- Strandröplabda 15 órakor

Uszodában:
- Óvodás és családi úszóversenyek 17 órakor

Ifjúsági Ház
- 8x2 keréken Pharmatan és Centrum vendégház krémes evő kerékpár túra a város körül. Indulás 9 órakor

Címkék#Csongrád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!