Csongrád és környéke

2019.06.05. 10:17

Megyei elismerés a csongrádi gimnazistáknak

A Batsányi János Gimnázium három tanulója és felkészítő tanáraik is meghívást kaptak a Csongrád Megyei Tanulmányi Versenyek Díjátadó Ünnepségére.

A „kisgimnazisták", Erdélyi Lujza, Káré Vivien és Somogyi Árpád megyei és országos versenyeken elért kiváló szereplésükkel vívták ki a megyei elismerést.


Erdélyi Lujza 7. F osztályos tanuló a Szép magyar beszéd verseny általános iskolásoknak elnevezésű megmérettetésen ért el 3. helyezést a hetedik osztályosok között, felkészítő tanára Kissné Kocsis Marianna. Káré Vivien 8. F osztályos tanuló a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Versenyen elért 3. helyezésével érdemelte ki a dicsérő oklevelet, felkészítője Bíró-Szabó Ágnes.


A nyolcadik osztályosok között az Országos angol nyelvi verseny megyei fordulóján 1. helyezést ért el Somogyi Árpád 8. F osztályos tanuló. Kiemelkedő teljesítményéért vehette át ő is a jutalmat. Felkészítő tanára Leirerné Katona Ágnes. A díjakat Hadházi Ilona, a Szegedi Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője adta át.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!