Hallgassa élőben!

Műfüves focipályát kapott Csanytelek

Új műfüves focipályát adtak át a hétvégén Csanyteleken.

– Sok gyerek focizik a mi falunkban, meggyőződésünk, hogy a sport a közösségépítést is segíti – fogalmazott Csanytelek polgármestere, Forgó Henrik. Műfüves focipályát avattak a községben, a 31 millió forintos beruházáshoz az önkormányzatnak 10 százalék önerőt kellett hozzátenni. Lelátót is szeretnének, az erre vonatkozó pályázatot már megnyerték, a 300 ezer forint körüli önerőt a múlt héten utalták át. A község vezetője elmondta: később ugyanezen a helyen tenisz- és futópályát is szeretnének létesíteni. – Csanyteleken is meg fogjuk honosítani a babafaültetés szokását. Az ebből kialakítandó kis ligetet ezen a területen képzeljük el – mondta.
 

Fotó: Mucsi Attila.
Fotó: Mucsi Attila.
Varga Judit: nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat!
A jelentés forrásai ezúttal is egyoldalúak és politikailag elfogultak, kettős mércét tükröznek Magyarországgal szemben.
Kövér László: csak akkor nyerhetünk, ha a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes
Csak az együttműködő közép-európai nemzeti államok védhetik ki a társadalmaik lelki és morális felbomlasztására irányuló globalista támadásokat.
Kirgiz sportoló még sosem nyert olimpiát – ha Lőrinczen múlik, nem is fog!
Cikkünkben a világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Lőrincz Tamás keddi döntője előtt pályafutásának statisztikái mellett a magyar birkózósport olimpiai eredményeivel is foglalkozunk. Felelevenítjük Kozma István és Polyák Imre 1964-es tokiói aranyérmét, de foglalkozunk a döntős ellenféllel, a kirgiz Akzsol Mahmudovval is, aki hazája első olimpiai bajnoki címéért küzd, miközben Lőrincz Tamás Magyarország 20. birkózó ötkarikás aranyérmét szerezheti meg– 2004 után az elsőt.
Karácsony Gergely elismerte: a baloldal a migránsok jogait védené
A főpolgármester egy német lapnak nyilatkozva véletlenül elszólta magát: a Gyurcsány vezette baloldal megint hazudozni akar a kampányban.
Merész! Nem takargatja hatalmas melleit Bochkor Gábor eltitkolt barátnője
Fürdőruhában mutatta meg magát.
Karemblémákat gyűjt a nyugdíjas lőkiképző
Legalább háromszáz, különböző rendvédelmi szervektől, a világ minden tájáról származó karemblémát gyűjtött össze az elmúlt évtizedekben Csikesz Péter, a ma már nyugdíjas lőkiképző.